Gălățeanul căsătorit pe nevăzute... a divorțat
Foto: Pro Tv

Gălățeanul căsătorit pe nevăzute... a divorțat
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

* Fără regrete! "Nu am ce să regret, a fost cea mai frumoasă relație a mea de până acum. A fost ceva splendid, ceva inedit, ceva unic în țară și am dus-o cât de mult am putut noi. A fost prima relație cu o femeie adevărată, din care am avut foarte multe de învățat. Urma să ajungem și «La Măruță» și prin alte părți, făceam atunci anunțul oficial, dar... nu mai suntem împreună. N-a fost un motiv: «Măi, tu ai făcut ceva, mie nu-mi convine și nu pot să trec peste asta». Pur și simplu, noi eram foarte buni prieteni, și încă suntem prieteni, dar într-o relație ai nevoie de o altă dinamică, cea de iubit-iubită. Noi eram ca frații, eram prea tovarăși”, a mărturisit, pe Instagram gălățeanul Georges Felea, unul dintre protagoniștii emisiunii „Căsătoriți pe nevăzute”, de la Pro Tv, alături de Cristina.

Pe 18 noiembrie 2021, la rubrica „Tv mania”, scriam despre perechea lor că n-a avut timp să divorțeze, așa că au rămas căsătoriţi pe nevăzute... Un an și jumătate! După cum povestea, au depus actele de divorț la începutul lui noiembrie, iar în decembrie despărțirea a rămas definitivă. Și, ca să fie siguri, au și rupt actele: „A fost o perioadă în care nu prea mă regăseam. Am așteptat să rămână decizia definitivă. Acum, prin faptul că vorbesc despre asta, o să mă simt eliberat. Noi doi nu ne-am despărțit din motive de ceartă. N-am suferit, este o decizie matură din partea amândurora”, a explicat Georges, care a petrecut sărbătorile la Galați.

Citit 9039 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Ianuarie 2023 19:13

Mai multe din această categorie:

2 comentarii

  • postat de marr
    Joi, 05 Ianuarie 2023 20:42
    86.124.201.***
    Prefacatoreli ptr bani...scenete NetFlix(ca e la moda) , pardon , NetFliT .
    0
    0
  • postat de Violeta Hututui
    Joi, 05 Ianuarie 2023 08:53
    62.231.94.***
    Cand iti doresti cu adevarat sa formezi o familie NU doar de dragul emisiunilor TV incerci din rasputeri sa-ti salvezi relatia, Nu este simplu si usor dar daca vrei reusesti, asta inseamna sa fii o pereche(nu de incaltaminte)!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.