De la responsabil toalete, „Șef sub acoperire”

De la responsabil toalete, „Șef sub acoperire”
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* Gladiatorul cu un singur ochi. Când primul lui job a fost acela de responsabil toalete clienți, de unde a fost promovat ca ajutor de ospătar - adică debarasa și căra vesela - mă întrebam, sincer, ce anume l-ar mai fi putut impresiona pe Daniel Mischie, CEO-ul lanțului de restaurante City Grill, devenit "Șef sub acoperire" la Pro Tv. Ei bine, dedicarea propriilor angajați, în ciuda unor povești de viață tulburătoare, dublate de reale probleme de sănătate. "La bucătărie, am observat cum citea Gabi bonurile. Le citea numai cu ochiul drept și se concentra. Era evident că avea o problemă la ochi. A avut multe probleme de înfruntat în viață și pe care le-a depășit. Este un tip care își face treaba corect, atent la fiecare minut cu care ar putea întârzia o ciorbă. Preocuparea lui este ca orice client să fie satisfăcut. Este un coleg minunat: preia inițiativa și îi ajută pe ceilalţi. Gabi, din punctul meu de vedere, este un gladiator. Avem nevoie de oameni și de caractere așa puternice", avea să mărturisească despre ajutorul de ospătar Gabriel. Despre Ștefan Constantin avea să afle că a lucrat vreme de nouă ani ca șlefuitor de pietre prețioase, iar de 12 ani este ospătar. Dar cu suflet de briliant. Dincolo de cadourile sau ajutoarele oferite angajaților cărora le-a fost ucenic la "Șef sub acoperire", cel mai mult m-a impresionat promisiunea făcută lui Ștefan: "Sper și am să fac tot posibilul să iasă la pensie din restaurant"...

Citit 1440 ori Ultima modificare Vineri, 17 Februarie 2023 17:48

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.