Mănânci la terasă și mori acasă

Mănânci la terasă și mori acasă
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

* Kamikaze. Serios vorbind, un prânz sau o cină la terasele de pe Litoral, în special la cele din Satul de Vacanță din Mamaia ar putea fi integrate cu succes în antrenamentul de kamikaze ori de supraviețuire în condiții extreme. În fond, acela este efectul meniului: mănânci la noi și mori acasă... dacă mai ajungi. Dacă nu, pe drum! Pe drumul spre spital, dacă ești suficient de „norocos” la toxiinfecție alimentară. Știu, pentru că ultima dată când m-am apropiat – cu privirea! – de o astfel de terasă, „bucătarul” tocmai amesteca în sos, pentru a încorpora/scufunda și muștele care încă înotau la suprafață. Prin urmare, știrea „Observatorului” Antenei 1 despre scandalul din Satul de Vacanță m-a făcut să zâmbesc amar. Inspectorii de la Protecția Consumatorului au fost luați la țintă cu mâncare și vorbe grele de angajații localurilor pe care le sancționau a patra oară, pentru mizerie și nereguli. „Domnu' Horia! Lăsaţi-ne că n-avem cu ce să trăim. Ne dai dumneata să mâncăm?”, răcneau salariatele. „Am pe cămaşă încă urmele de clătite, pulpițe, scoici și alte moluște”, se plângea Horia Constantinescu, președintele Protecției Consumatorului. Inspectorii încercaseră degeaba să le explice angajaților de la terase că maioneza se ține la temperaturi între zero și patru grade, nu la 26 de grade, că are ou! Serios?! De unde atâta ou? Că maioneza are la E-uri de-ar rezista și la 40 de grade. Noi să fim sănătoși!

Citit 1606 ori Ultima modificare Duminică, 06 August 2023 20:22

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.