Revelionul nostalgicilor, găzduit de un gălățean

Revelionul nostalgicilor, găzduit de un gălățean
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* Tehnologie. "Ăsta-i revelion pentru nostalgici!", am zâmbit în sinea mea citind playlistul cu care postul Național Tv promova "Start Revelion", "bairamul" găzduit de Adrian Enache și Diana Matei: "Se mărită Mona mea", "S-a rupt lanțul de iubire", "Macho Man", "Alin, Alin", "Haide, vino înapoi", "Hit me baby one more time". Trăgând cu ochiul la televizor, o treabă m-a intrigat: nimeni nu zicea nimic despre 2024! La un moment dat, gălățeanului Adrian Enache i-a scăpat ceva de... 2021! Poftim?! Iar lângă el tocmai venise Diana Enache, fiica lui, cu silueta zveltă ca trasă prin inel, deși în octombrie a devenit mămică. Aveam să aflu din "Pagina de Media" că, de fapt, Naţional Tv a prezentat de Revelion 2024 un program înregistrat în 2021. Și că pe monitoarele din studio - acum blurate - scria de fapt "La mulți ani, 2022!". Firește, postul tv a vândut producția ca fiind nouă, scriind chiar "LIVE" în colțul ecranului, la melodii! Cum ar veni, se cânta în direct. Dar cum mulți văd, puțini cunosc, Național Tv s-a clasat în topul audiențelor pe locul 13, cu 60.000 de telespectatori. E și asta o treabă.

Poți să faci ca Pro Tv, să realizezi un moment absolut uluitor și nou cu Draga Olteanu Matei, cu participarea actriței Meda Topîrceanu, folosind tehnologia "deepfake" și recreându-i vocea cu tehnologia AI. Sau poți să blurezi imagini filmate în 2021 și să vinzi a doua oară aceeași marfă de revelion. În 2024, totul pare să fie posibil, cu îndrăzneală, tehnologie și imaginație sau pe bază de tupeu. La mulți ani!

Citit 2367 ori Ultima modificare Marți, 02 Ianuarie 2024 15:44

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Unu sau maimulti
    Miercuri, 03 Ianuarie 2024 10:05
    82.76.59.***
    Exceptand transmisia de la teatru tanase de televiziunea nationala, in rest, tot ce sa prezentat de toate televiziunile, ca program de revelion, a fost o tiganeala unde sa cantat manele, muzica lautareasca si populara, in rest circ de doi lei, foarte departe de ce programe realiza T.V.R. altadata.
    0
    11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.