Sufletul pereche de la semafor

Sufletul pereche de la semafor
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Destin. Mai avea un pic și urca în portbagaj cu mașina, iar acum vă semnalizează ostentativ la semafor? V-a claxonat languros în timp ce traversați? Nu înseamnă că e musai un nesimțit(or) care vă hărțuiește. S-ar putea să fie sufletul pereche și să treceți pe lângă el fără să băgați de seamă. Exagerez un pic, dar nu sunt departe de adevăr. Sufletul pereche vă poate întâlni fix la semafor. I s-a întâmplat actriței Giulia Nahmany, care a povestit la "Star Matinal": "Eu l-am identificat pe viitorul meu soț mergând pe stradă. I-am strigat că este frumos. Am oprit mașina, am început să vorbim, după câteva zile ne-am întâlnit și a fost ceva așa, ca-n filme. Din momentul în care ne-am cunoscut, la câteva zile, am fost nedespărțiți. A fost ceva energetic. Sufletul meu a știut, pentru că eu cred în suflete pereche, și așa a fost. Cred că este cel mai important lucru să ne urmăm sufletul", a spus Giulia Nahmany. De aproape două decenii, cu bărbatul cunoscut la semafor are o familie frumoasă, întregită de două fiice: "Iubirea este, de fapt, sursa esențială a vieții. O primesc și sunt atât de recunoscătoare pentru iubirea pe care o primesc din partea soțului meu și din partea copiilor care mereu îmi spun că sunt cea mai bună mamă. Faptul că sunt acolo pentru ele este cel mai important. Și pentru mine este important, ca mamă, să fiu prezentă și să știe că au susținerea mea necondiționată", a mai spus actrița.

Citit 1823 ori Ultima modificare Marți, 09 Aprilie 2024 16:36

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro