Ce i-au spus îngerii lui Adi Minune

Ce i-au spus îngerii lui Adi Minune
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Revelații. "Prima dată au venit doi îngeri. Eram între vis și realitate. Și pe Doamne-Doamne l-am visat în același pat, adică unde au venit și îngerii. Cu îngerii am vorbit. Pot să spun?", mărturisea la "Xtra Night Show" Adrian Minune. "Dacă n-au înjurat!", și-a luat măsuri de siguranță amfitrionul emisiunii, Dan Capatos. Cum - Doamne, iartă-mă! - să înjure îngerii?! Dar Adi Minune părea că își alege cuvintele: "Hai, că am găsit o formă ca să fie frumos. Mi-au zis să dorm decent îmbrăcat, că am probleme cu «celălalt» dacă... Adică o pereche de pantaloni scurți, o pijama...". "Nu în fundul gol!", a sintetizat mesajul Capatos, dezvăluind că și el preferă costumul lui Adam nealungat în grădina raiului. "Și apoi a venit Doamne-Doamne, despre care lumea zice că nu vine, dar uite că a venit! Dar nu știu ce am vorbit", a mai spus artistul. Un asemenea vis l-a determinat ca, la vârsta de 50 de ani, să-și facă un tatuaj pe tot spatele. Și nu e singura schimbare pe care a făcut-o. A suferit o operație de micșorare a stomacului și a slăbit deja patru kilograme: "M-am operat, mă simt foarte bine. Mie mi-a fost frică că o să am cumva probleme cu vocea dacă mă operez, de aceea nu m-am operat mai demult. Dar dacă știam că o să mă simt așa plin de energie, diafragma mea s-a mărit, ficatul meu e relaxat, nu îmi mai strânge organele, inima, aveam multă grăsime în corp. Acum mă uit la mâncare, dar nu mănânc, pentru că mi-a umblat și la centrii foamei", a declarat Adrian Minune, la "Xtra Night Show".

Citit 1632 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Mai 2024 22:33

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro