De câte ori a cântat gratis Maria Cârneci

De câte ori a cântat gratis Maria Cârneci
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Onorariu. „Banii sunt nişte hârtii nenorocite care îl fac şi pe om să capete din urâciunea lor. Pentru bani, lumea a luat-o razna”, sunt convingerile artistei de muzică populară Maria Cârneci, pe care le-am aflat duminică, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D. Prin 2022, presa susţinea că onorariul Mariei Cârneci pentru a cânta la un eveniment ar fi între 1.200 şi 2.000 de euro, sume pe care cântăreaţa nu le-a confirmat ori infirmat vreodată. „Circa şi ceva” este răspunsul ei când presa o întreabă de bani. Denise Rifai a fost interesată să afle de câte ori a cântat gratis. „De multe ori! Şi când faci un gest, să rămână în sufletul tău şi al celui pentru care ai făcut gestul”, a mărturisit Maria Cârneci. Apoi a povestit despre o doamnă care, rămasă văduvă de la vârsta de 28 de ani, şi-a crescut băiatul singură şi şi-a dorit să-i cânte Maria Cârneci: „M-a emoţionat până la lacrimi dragostea ei: să-i facă o bucurie băiatului care era IT-ist, băiat deştept, cuminte. Nu avea decât 1.000 de euro! A spus că dacă îi cânt cinci cântece e cea mai fericită. Am vorbit cu colegul meu, acordeonistul: «Vrei să cântăm şi să nu-i luăm niciun ban?». Dacă îmi spunea «nu», tot cântam gratis, îl plăteam eu. La final, nu i-am luat doamnei banii. Nu poţi să îţi imaginezi cât de fericită am fost mult timp, de fericirea acelei doamne, de bucuria naşilor, invitaţilor. Dar asta am ştiut-o numai eu cu doamna”, a povestit artista.

Citit 953 ori Ultima modificare Luni, 06 Mai 2024 20:44

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro