Actori de geniu și-un ministru de toată jena

Actori de geniu și-un ministru de toată jena
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

* UNITER. "Cum să iau premiu pentru întreaga activitate?! E adevărat, sunt 30 de ani - fix astăzi - de când am luat primul premiu UNITER. Mulțumesc domnului Ion Caramitru pentru această gală! Mulțumesc, doamnă Sanda Manu, pentru că fără dumneavoastră nu aș fi aici! Mulțumesc, mamă și tată, pentru tot ce mi-ați dăruit! Mulțumesc întregului colectiv de actori cu care am jucat sau cu care m-am întâlnit vreodată pe scenă, mulțumesc regizorilor, mulțumesc Senatului UNITER. Iar acest premiu vreau să îl dăruiesc cuiva din tot sufletul: publicului pentru care am plecăciuni și fără de care nu aș fi reușit în această profesie!", a spus actrița Oana Pellea, după ce i s-a decernat Premiul pentru întreaga activitate la Gala UNITER. Urmăream evenimentul în direct la TVR Cultural, iar atmosfera de grație pe care o simțeam s-a risipit când a fost anunțată ministra Culturii, Raluca Turcan. Mă întrebam ce poate să facă în afară de a deschide plicul și să rostească numele câștigătorului Premiului pentru cel mai bun spectacol. Ei bine, s-a apucat să vorbească. Și a schimbat numele Teatrului Național "I.L. Caragiale": "Mă bucur enorm că această gală are loc în Sala «Ion Caramitru», că am omagiat împreună personalitatea emblematică a lui Ion Caramitru, un om de teatru care a inspirat generații și în același timp un model de ministru al Culturii. Și dacă tot suntem în sala Teatrului Național, cred că se cuvin aplauze și mulțumiri Teatrului Național «Ion Caramitru», artiștilor, angajaților și partenerilor Teatrului Național". Mda. Atât s-a putut!

Citit 1467 ori Ultima modificare Marți, 28 Mai 2024 17:38

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro