Femeia, eticheta bărbatului. Și invers!

Femeia, eticheta bărbatului. Și invers!
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Expertiză. „Și, mă rog, ce expertiză te recomandă ca să-ți dai cu părerea?!”, s-a trezit comentând sceptic un gând, în timp ce Cătălin Botezatu își dădea cu părerea la Antena Stars despre femeile materialiste. „Mă rog, doar de astea o fi avut parte!”, a spus, împăciuitor, un alt gând. „Cea mai lungă (relație - n.r.) a fost cred că de aproape un an, pentru că era o femeie măritată și am cucerit-o măritată - e specialitatea mea - dar a meritat! Cea mai scurtă?, a spus Cătălin Botezatu făcând un semn scurt din cap. Un soi de «Hai!», mut, dar explicit: de obicei în cluburi, restaurante, avem birouri”, i-a tradus reporterului. Cum ar veni, relațiile de-un sfert de oră sau de câteva minute. Ah, cică există și una pe care a iubit-o și o va iubi toată viața. Mă rog, treaba lui! În viziunea creatorului de modă, mai „comode” sunt femeile măritate, pentru că relația se consumă în secret. Cică e palpitant și mai ieftin. „Dacă ești cu o femeie care nu are bani, dar este iubita ta, amanta ta, soția ta, trebuie să investești în ea. Pentru că, domnilor, devine etichetă. Este eticheta ta. Este cartea ta de vizită! Dacă nu arată bine, nu e bine îmbrăcată, dacă n-o educi, tu te faci de râs. Pentru că vei fi taxat când ieși cu ea în societate. Poate fi și invers: bărbatul să fie cu posibilități financiare mai mici, iar femeia să fie alfa din punct de vedere financiar și trebuie să investească în el. Doamnelor, dacă e un Hagi Tudose, cereți!”.

Citit 1051 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Mai 2024 13:54

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro