Marea chiloţăreală

Marea chiloţăreală
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Gata cu fusta! Toată lumea în bikini! Au trecut deja vremurile în care televiziunea îşi punea poalele în cap şi toată lumea se isteriza! Acum umblă pe de-a dreptul în chiloţi. Dacă, însă, îmi amintesc de gestul făcut – hăt! – acum câţiva ani de Daniela Gyorfi care şi-a scos chiloţii în direct, la televizor, nu-mi rămâne decât să mă bucur că încă am mai rămas pe ecran cu aţa bikinilor şi n-am pierdut-o şi pe aceea. Deocamdată. Să vă spun de ce. Alaltăieri dimineaţă, vecina matinalilor Răzvan şi Dani, Roxana Vancea, purta o costumaţie formată din chiloţi şi un soi de maiou. Căciula în formă de cap de oaie pe care şi-o tuflise pe cap se asorta perfect cu nivelul ei intelectual. Era, ce-i drept, şi timpul ca oiţele, ajunse asistente la teveu să se despoaie de lânica tradiţională. Nu e prima dată când Roxana arată de parcă i-a fost lene să-şi ia o bluzică mai lungă sau o impresie/iluzie de fustă şi a venit de-a dreptul în lenjerie, ca să nu se mai chinuiască operatorul să o filmeze de jos în sus. Ieri dimineaţă, Roxana purta ceva ce putea fi considerată o (mini)rochie, dar ca să nu avem dileme existenţiale, cameramanul ne-a lămurit din primele secunde de emisiune că are chiloţi albi pe ea. Bun!

De cum se lasă după-amiaza, alte perechi de chiloţi, de astă dată cântătoare, dansatoare sau mai corect spus prestatoare de play-back năvălesc pe micul meu ecran. Se întâmplă pe happylicile sau la accesele directe ale emisiunilor de divertisment, unde vedetele feminine obscure sau veritabile, nu pot veni decât în chiloţi sau în ceva body-uri, care, pe vremea mea, nu se purtau „individual”, ci cu fustă sau pantalon. Cică psihologia artistelor actuale e una singură: dacă Lady Gaga, Rihanna şi restul vedetelor internaţionale cântă în chiloţi, ale noastre doar n-or fi mai proaste ca să se îmbrace!

* „Nu poţi să faci pipi contra vântului”. N-am spus-o eu ci compozitorul Horia Moculescu, invitat la „Agentul VIP”. Deşi, în principiu, sunt de acord cu afirmaţia „mogulozaurului”, după cum singur îşi spune, sunt şi contraargumente. Onorata ex-nevastă-sa, Mariana Moculescu, face… chestia asta contra vântului de ani buni, şi e mai prezentă şi mai vie în presa, scrisă, video sau audio, decât reputatul muzician.

Citit 2226 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 19:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.