Cum să fii vecin cu Mulă?

Cum să fii vecin cu Mulă?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Albinuţa e gravidă. Cu o moleculă. Să fim serioşi, Gabriela Vrânceanu Firea Pandele, nu e o piţi oarecare, flămândă de glorie, care să-şi facă testul „barza” în direct la una din multele emisiuni de gen ale trustului voiculescian. Putea la fel de bine să facă anunţul direct în emisiunea proprie la Antena 3. Dar, nu, Găbiţa s-a abţinut cât a putut, dar ştirea tot a „transpirat”.

Miercuri spre joi, la ceas târziu de noapte, familia Pandele o ţinea într-un direct telefonic cu două posturi teve şi rivale în acelaşi timp. În vreme ce Gabriela îi făcea confidenţe despre pofte, greţuri şi burtica de trei luni păcătosului Capatos, la Kanal D, primarul consort Pandele vorbea despre cam aceleaşi lucruri. „Albinuţa e gravidă! Se simte foarte bine, este destul de greu să o opresc de la muncă şi cred că o să-mi iau concediu, pentru a fi mai atent la ceea ce face. Vom avea o moleculă”, l-am auzit pe fericitul tată. O mole… ce? Mi-am zis că am surzit, aşa că am sărit iute pe Antena 1 ca să o aud pe proaspăta viitoare mămică declarând că încă nu a pregătit camera „moleculei”, pentru că aşa îşi alintă bebeluşul. Bzzzz!

* Vecin cu Alina Plugaru sau cu Mulă? Cu cine aţi prefera să vă învecinaţi în bloc? Cu Alina Plugaru, starleta porno, dar fată serioasă cu frica lui Dumnezeu când e vorba de mers la închinat la moaşte, sau cu Mulă? Ei bine, Dani Oţil, vedetul Antenei 2, se învecinează şi cu Plugaru, şi cu Mulă. Cine-i Mulă? Este vecinul acela pe care oricât de tare, de călduros, de diplomat ori de disperat l-ai saluta, nu îţi va răspunde în veci. Cică prin Reşiţa, aşa i se spune individului care nu numai că nu dă „Bună ziua”, dar nici măcar n-o împrumută. Nu ştiu cu cine stă în bloc Dani, dar cred că Mulă a semănat ceva rude şi prin blocul meu. Nişte rubedenii care, atunci când le salut, mă privesc luung, în ochi fără să răspundă. De ajung să mă întreb dacă nu le-oi fi vorbit în vreo limbă extraterestră, în marţiană sau chineză şi de aia mă privesc curios. Şi ca să fiu sinceră, în loc de Mulă, eu aş prefera să fiu vecină cu Plugaru. Nu de alta, dar dacă rămân fără cafea sau zahăr şi mă duc să împrumut de la ea, cine ştie, poate aflu şi ceva chestii noi… cultură erotică se cheamă.

Citit 2842 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 19:51

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.