* Spectaculoase şi delicioase. „Mamăăă!”, „Wow!”, „Mie mi-e şi milă să m-apuc de ele!”, au fost primele reacţii ale „Chefilor la cuţite” când au descoperit deserturile spectaculoase pregătite de Paula Pătrașc și Adriana Munteanu din comuna Lieşti, judeţul Galaţi. Mai mult, platourile fuseseră personalizate pentru fiecare dintre membrii juriului. „Aici a gătit cineva care munceşte într-o patiserie, este cofetar de evenimente. Jurizarea o să fie tot mai dură, tot mai tehnică”, a fost concluzia de după prima degustare.
Adevărul este că profiterolul şi tortul de căpşune glazurate arătau irezistibil. Până şi Irina Fodor a exclamat „Ce poftă mi-e!”, savurând din priviri deserturile de pe ecranul monitorului.
Nu mică le-a fost mirarea chefilor să afle că Adriana Munteanu este asistent medical generalist, lucrează cu normă întreagă la un cabinet, iar în timpul liber face dulciuri din pasiune. Nici Paula Pătraşc nu e patiser! Absolventă de Psihologie şi Asistenţă Socială, originară din Republica Moldova - căsătorită la noi în judeţ şi mamă a trei copii - Paulei i se spune de trei ani „Căpşunica de lux”. Face căpşune glazurate pentru candy barurile de la petreceri şi evenimente. Este o afacere de familie. Şi pentru că sunt prietene şi pasionate de cofetărie, când sunt evenimente mari lucrează împreună.
„Aţi făcut şi creme patissiere, şi choux, şi cremă engleză… Tehnic şi vizual e ce trebuie! Mergeţi împreună în bootcamp”, a fost verdictul chefilor, oferindu-le patru cuţite!