Sfaturi - Şcoala iubitorilor de animale

Sfaturi - Şcoala iubitorilor de animale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bun găsit, dragi iubitori de animale! Aşa cum am promis, pentru a fi mai aproape de cititorii noştri decât am fost până acum, am decis ca o dată pe lună să nu ne mărginim doar la a le răspunde, cu ajutorul specialiştilor, la întrebări, ci să le oferim celor mai pricepuţi stăpâni posibilitatea de a da lecţii de bună practică altor stăpâni mai puţini descurcăreţi sau cunoscători. Aşa că astăzi vom lua o pauză la subiectul de care ne ocupăm de câteva săptămâni încoace – greşelile pe care le fac stăpânii în relaţia cu animalele de companie – şi o vom readuce în luminile rampei pe căţeluşa Pufu.

Echilibrista a devenit mămică

Pufu este căţeluşa bishon maltez pe care dumneavoastră, cititorii cotidianului „Viaţa liberă”, aţi proclamat-o vedetă, în 2009, în cadrul concursului dedicat animăluţelor, pe site-ul ziarului nostru. Atunci, Pufu a reuşit să cucerească inimile iubitorilor de animale şi cele mai multe voturi pentru că a pozat graţioasă, ridicată în două lăbuţe. Ulterior, Pufu  a devenit protagonista câtorva filme haioase pe YouTube. Filmuleţele în care căţeluşa merge în două lăbuţe şi dansează au fost realizate de către familia Tutulan, a cărei membră cu drepturi depline este căţeluşa. Pufu a mai dovedit o dată că este o artistă adevărată şi că îşi merită pe deplin statutul de vedetă.

Între timp, am aflat cu bucurie o veste mare. Viaţa căţeluşei s-a schimbat pentru că a devenit mămică, familia ei anunţându-ne cu bucurie că Pufu are Pufişori. Şase ghemotoace pufoase, nostime şi alintate au umplut casa familiei Tutulan. Suntem convinşi că pe lângă maniere, Pufu le va învăţa şi mersul în două lăbuţe! Până atunci, le urăm micilor pufoşenii şi mamei lor să fie sănătoase şi să crească mari!

Le reamintim cititorilor invitaţia de a ne povesti cum îşi îngrijesc şi răsfaţă sănătos prietenii cu pene, blană sau pielea rece cu promisiunea că poveştile cele mai frumoase şi credibile vor fi publicate aici, la rubrica dedicată animalelor de companie.

Citit 8363 ori Ultima modificare Joi, 24 Noiembrie 2011 23:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.