Ultima virgină din şoubiz

Ultima virgină din şoubiz
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ficuşi cu silicoane. Dacă tot a făcut majoratul, Antena 1, mai precis Mircea Badea, şi-a amintit de vremurile în care singurul decor al emisiunilor îl constituia un ficus pe care îl plimbau din studio în studio şi, în caz de transmisie a unui meci, ar fi fost în stare să-l „planteze” la mijlocul terenului. Ei bine, între timp, toate antenele voiculesciene şi-au luat ficuşi cu silicoane – adică asistente tv. Pentru că nu e de-ajuns una singură care să tacă precum ficusul şi să pozeze cât mai sexy şi mai siliconată în emisiune, s-a ajuns, în funcţie de audienţă, şi la câte două sau chiar trei asistente. Pe vremea când zâmbea copilăresc cu pârşul în braţe, la glumele de duzină ale lui Mihai Morar, Marina Dina părea chiar inteligentă.

Între timp, s-a făcut deja aglomeraţie la „Răi, da’ buni” pentru că Morar şi-a mai luat două piţipoance, ptiu! asistente care stau cu pieptul dezgolit la înaintare şi cu boticul rotunjit să vadă lumea că au cu ce. Nu m-am lămurit care e Rodica şi care Cezara, că ambele sunt blonde şi la fel de profunde în decolteu şi scurte în fuste. Când am auzit că una dintre cele două noi asistente e virgină, m-a pufnit râsul. Te pomeneşti că-l aşteaptă pe Făt-Frumos călare pe un merţan alb, mi-am zis sceptică. Pe urmă m-am lămurit că ultima virgină din şoubiz ştie regula de bază: mărimea contează. Desigur, mărimea portofelului.

* Dă şi mie nişte public! Bietul ficus originar, care a făcut carieră în asistenţa tv a Antenei 1 face acum umbră pe holul televiziunii şi singurul care îi mai ţine de urât este Badea. Dacă asistente au, slavă cerului, anteniştilor le lipseşte însă, ceva mai important: publicul. Vorbesc de publicul de profesie plătit să aplaude la comandă ori să râdă cu poftă la bancurile îndoielnice ale moderatorului de emisiune. Ei bine, aflaţi că publicul asta e unul singur, şi anteniştii îl plimbă de la o emisiune la alta şi de la o antenă la alta. Nu mică mi-a fost mirarea când Show-ul păcătos al lui Dan Capatos a început în studioul gol pentru că publicul era sechestrat în emisiunea lui Gâdea de la Antena 3, care se întinsese mai mult decât era prevăzut. În lipsă de aplaudaci, Cruduţa, Bianca, Stoian şi Capatos s-au aşezat pe scaunele rămase goale şi s-au aplaudat şi ovaţionat singuri. Ce-şi face omul cu mâna lui… lucru manual se cheamă.

Citit 2763 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 20:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.