Superofertă în pat: piţipoance la pachet

Superofertă în pat: piţipoance la pachet
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Două paraşute la preţ de una. Cutremur total, 11 septembrie, bomba atomică de la Hiroshima, tsunami şi cataclism nuclear, toate, grămadă s-au năpustit în lumea siliconată, falsă şi meschină a piţipoancelor tv. Nenorocirea s-a pornit în weekend, când Andreea Tonciu, această „Cleosparta” de mahala  - ce vă miraţi, nas mare şi gură spartă - a scos tunul cu invective şi a ţintit tot ce mişcă (din fund). „Simona Sensual e mai proastă ca mine şi ca Sânziana. Şi eu poate că sunt penibilă câteodată, dar ea  e mult mai penibilă. Cine e ea? Un nimeni”, asta a fost doar rafala de încălzire pentru tirul mocirlos care a aterizat direct în bikinii îndoielnici ai Sensualei: „Mă enervează Simona pentru că e ipocrită şi mai proastă.

Toată lumea ştie că Sensuala face sex pe bani, am martori doi prieteni cărora nu le pot da numele pentru că sunt căsătoriţi şi mi-au spus că i-au oferit bani când au fost cu ea”, a perorat Tonciu. Replica plină de veninuri mlăştinoase a Sensualei nu putea să întârzie, şi am auzit-o ieri seară, la „Poveştirile de noapte”. Blonda Simonică a plesnit tot între cearşafurile divei cu nasul lung, pe care a împachetat-o în ambalaj de paraşută, laolaltă cu distinsa ei prietenă buruienoasă şi planturoasă: „Am mulţi prieteni care mi-au povestit cum i-au oferit bani Andreei Tonciu pentru sex anal şi chiar Andreea mi-a mărturisit pe vremea când eram reporter. Am un prieten care mi-a povestit că le-a luat la pachet pe Tonciu şi Sânziana Buruiană: 300 de euro a dat pentru amândouă”. Auu! Aşa de ieftin, fetelor? 

* Noi ne maimuţărim, nu muncim! Cu o sinceritate incredibilă, duduia Tonciu a recunoscut că a devenit un personaj penibil, că se umple de ridicol de fiecare dată când apare la televizor, e conştientă că exact asta i se cere să facă şi acceptă pentru că situaţia jenantă îi poate aduce între 500 de euro şi 2.000 de euro pe săptămână. „Nu vreau să mă angajez, mai bine mă duc pe la o emisiune, să mă fac de râs. Mama a vrut să-mi deschidă o firmă, dar nu am vrut. Sunt încă tânără, vreau să mă maimuţăresc în continuare”, a mărturisit Andreea. Ajunsă apoi în faţa unui parfum bărbătesc, Andreei Tonciu i s-a spus că e cu feromoni. „Nu ştiu ce înseamnă!”, a spus tânăra hlizindu-se ca de-o glumă bună. Nu-i bai, că nici feromonii n-au aflat de Andreea. Au şi ei standardele lor!

Citit 2538 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 20:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.