Sexy-gălăţeanca: sâni uriaşi, vise măreţe!

Sexy-gălăţeanca: sâni uriaşi, vise măreţe!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un kil de silicon, dar merită! Gata! Să plesnească de ciudă toate Sânzienele, Laurettele, Adinele Barbu şi sexy-brăilencele de la Tanti Elvira încoace. Avem şi noi sexy-gălăţeanca noastră celebră! Am văzut-o aseară, Acasă, la „Poveştirile de noapte” care s-au grăbit să titreze mare cât tot ecranul: „Sâni uriaşi, vise măreţe”. Înălţime –180 cm, bust - 106 cm, talie - 63 cm, şolduri – 90 cm. Oau!

O cheamă Sabrina Nistor, e o brunetă interesantă şi vorbeşte cu sinceritate despre „micile” ei îmbunătăţiri: buzele augmentate şi un kil de silicon implantat în sâni. Eu, ca femeie, un singur cusur i-am găsit: sprâncenele poziţionate parcă mai sus decât „naturelul”. Sabrina adoră să pozeze de când era copil şi, după o experienţă internaţională (manechin, balerină în cluburi, Fata de la Pagina 5) şi pictoriale picante şi poze incendiare, vrea să facă un calendar cu Bianca Drăguşanu şi să reuşească în showbiz, ca asistentă tv.

Faza cea mai tare vine acum. Sexoasa gălăţeancă e „luată” cu acte în regulă, încă de acum şase ani, când s-a tulburat Dunărea de emoţie la nunta ei de 50.000 de euro! A fost o prinţesă adevărată cu rochie Armani şi pălărie, caleşti, tot tacâmul, plus manele, că fără de ele cum să ne distrăm? Înainte de a deveni mamă pe cale naturală, Sabrina a devenit mama unui băieţel din Africa, adoptat la distanţă. Şi dacă punem la socoteală declaraţia senzualei brunete, că nu e deloc fiţoasă, ci, dimpotrivă, modestă în limita bunului simţ, eu zic că avem cu ce ne lăuda. Are şi Galaţiul sexoasa lui!

* Partidul şi cu mama lui

Credeaţi că doar pensionarii, profesorii, poliţiştii şi, în genere, bugetarii au grijă ca frigiderul PDL să fie plin cu urări… de bine? Aş! PDL şi-o primeşte pe „cale naturală” şi de la proprii lui membri. Iaca numai parlamentarul Silviu Prigoană a umplut un raft în câteva minute de vorbit la televizor: „Îmi face o propunere partidul: «Vrei să-i tăiam pensia lu’ mă-ta?». «Nu, vreau să moară mă-ta, mă! Ţi-am mai spus. Şi uite-aşa eu cu partidul şi cu mama lu’ partidu’ avem diverse aruncături!». În câteva minute, mama lui PDL s-a umplut de „glorie”. 

Citit 4631 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 22:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.