Perversităţi de teleCrăciun

Perversităţi de teleCrăciun
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dau porcul de Paşti pentru mielul de Crăciun!

Moş Crăciun, beat turtă, a amanentat jucăriile din sac pentru „Săniuţa”, pe urmă şi-a dat, vesel, fesul pe ceafă şi-a pus crăciuniţele să-i danseze în poală şi pe mese, în ritmurile nemuritoare ale lui Salam. Apoi s-a suit la cârma săniuţei şi a comis un accident rutier. Nu glumesc, din păcate aşa ar arăta un scenariu românesc de film cu Moş Crăciun, contraofertă la siropelul filmelor americăneşti de familie difuzate şi răsdifuzate în această perioadă.

Au dovedit-o Moş Crăciun în stare de ebrietate de pe Antena 2 şi Moş Gogâie Bendeac mustind sudalme şi glume deocheate şi stupide în tandem cu spiriduşul cel pervers, pe Antena 1. Şi dacă tot am umplut de perversitate imaginea idilică a Moşului cel Bun, să scoatem la atac ignoranţa pur românească. N-a fost jurnal de ştiri lăsat pe Antena, Kanal D şi Pro Tv la care românii să nu recunoască sincer că habar nu au ce sărbătoresc de Crăciun, dacă Iisus a înviat, a murit ori s-a născut. Un singur românaş a ştiut răspunsul corect: „De Paşti sărbătorim un miel, de Crăciun, un porc”.

* Sexy Găbiţa găteşte de te-mbolnăveşte

Recunosc, am privit cu admiraţie transformarea Gabrielei Cristea din „femeia - dulap” de la meteo, în sexoasa revistelor pentru bărbaţi, şi din cadâna planturoasă, în gospodina măritată de la Kanal D. I-am auzit pe colegii ei povestind cât de bine găteşte, dar n-am avut „bucuria” să o văd la cratiţă. Şansa mi-a surâs de Crăciun.

După ce am urmărit-o evoluând la mixer, numai ce-o văd pe Găbiţa că îşi înmoaie degetul în maioneză, apoi îl suge pofticioasă. Pe urmă şi-a trecut degetele prin păr ca să şi-l dea după urechi, s-a repezit în ligheanul cel mare plin cu legume şi carne bucăţite, amestecându-le şi storcoşindu-le cu mâinile, dăscălind: „Dacă ţi-e scârbă să bagi mâna, nu te mai apuca de gătit!”. Mi s-a făcut stomacul ghem. Refuzam să ştiu prin ce alte locuri au poposit degetele ei în timpul preparării mesei de Crăciun. De ce dracu’ a lăsat Dumnezeu lingura şi furculiţa pe pământ?!

Citit 1642 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 22:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.