Să nu preacurveşti… politic!
Foto: Foto: TABU

Să nu preacurveşti… politic!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Adrian Enache, castrat!

Monica Tatoiu: „Cum poţi să faci copii dacă nu eşti căsătorit?!” – Mădălin Voicu: „Hâţa-hâţa, hâţa-hâţa!”. Dialogul explicit avea loc pe canapeaua Agentului VIP Cristi Brancu. Mădălin, ce-i drept, a dovedit că la (făcut) copii se pricepe foarte bine, indiferent dacă are sau nu acte pe mama lor. Şi dacă tot veni vorba de femei şi copii din flori, nu putea lipsi din ecuaţie Adrian Enache, nestatornicul amant. Bărbăteşte, Mădălin i-a luat apărarea spunând că sigur nu e ceva serios între artistul gălăţean şi presupusa lui amantă cu care ar fi tradus-o pe Marciuca. Vajnică, madam Tatoiu s-a jurat că, pe ea, Tatoiu cel legitim n-a înşelat-o niciodată. Şi a decis că Adrian Enache are apucături de motan, că n-a făcut decât să-şi „marcheze locul”. Femeia cu creastă a economiei româneşti a şi dat soluţia: „Castrăm!”.

* Banul şi procentul

Discuţia dintre Mădălin, Brancu şi Tatoiu pornise de la tentativele eşuate de a impozita prostituţia. Brancu se minuna de zor: „Cum să-şi rupă fetele 16 la sută de la gură ca să-i dea lui Boc?!”. Noroc de Mădălin că a restabilit adevărul: „Nu de la fetele de pe centură, de la curvele politice nu sunt bani!”. De-ar fi ştiut Doamne-Doamne, eu zic că mai dădea o poruncă: „Să nu preacurveşti politic!”   

* Udrea, iepuraş?

„În secolul trecut, pentru ca femeile să obţină drept de vot şi-au scos sutienele pe stradă!”, a anunţat madam Tatoiu. Ei, acum îşi scot lejer şi chiloţii, dar fără vreun scop nobil în sine. Discuţia viza scopul pictorialului celebru al Elenei Udrea. În viziunea Tatoaicei, dacă eşti o femeie cu vederi atât de largi, pozezi în revista cu iepuraşi pentru bărbaţi! Şi a contraatacat pe flancuri internaţionale: „O vedeţi pe dna Merkel făcând aşa ceva?”. „Dar arată extraordinar dna Merkel, zici că-i om!”, a parat bărbăteşte Mădălin Voicu.  

* Generaţia de aur

Cu mâna pe suflet o spun: TVR şi-a meritat banii pe abonament pentru Gala care i-a readus pe ecran pe artiştii de geniu, atâţia câţi mai sunt printre noi. M-au lovit în inimă cuvintele lui Mircea Albulescu: „Ştiţi de ce se spune că noi suntem generaţia de aur? Pentru că înaintea noastră a fost o promoţie de platină şi după noi sigur vine o promoţie de diamant”. Regret, maestre, dar mi-e teamă că or să ne sufoce pe toţi generaţiile de silicoane…

Citit 1716 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 22:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.