Măciuca de miner a dragostei

Măciuca de miner a dragostei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Piţi, fiţe, fâţe. Strâmba lui Dodel, Bomba lui Tănase, Bianca lui Bote’ sau a Prinţului Cristea sau a cui o mai poseda-o prin tabloide şi Viespea lui Ogică! Tan-ta-nam! Regret amarnic dacă am ratat pe cineva din catalogul duduilor care au agăţată ca o etichetă de aţa bikinilor numele „posesorului” de moment. Recunosc, de Viespea lui Ogică nu ştiusem până s-o aud certându-se cu o altă „eminenţă” a tabloidelor – Mădălina Pamfile. Habar nu am de ce i se spune „Viespea” noii iubite a lui Ogică, acest Loto-Man alungat de OTV. Cert este că Viespea e şi ea proaspăt intrată în clubul siliconatelor. Tânăra are o siluetă frumoasă şi nu-i urâtă deloc, atâta doar că dacă îşi pleacă privirea, se izbeşte cu bărbia de silicoanele care mai au puţin şi o lovesc peste gură… de sculate ce-s.  

* Nu călcaţi pe silicoane! Că veni vorba de silicoane, între două coduri galben-portocalii, printre reporteri care răcnesc ca apucaţii în viscolul năprasnic şi utilaje pierdute în nămeţi, iaca o ştire fierbinte: Ovidiu Iane, şeful Partidului Verde, vrea să impoziteze silicoanele. Adevărul este că după impozitarea vrăjitoarelor, a averilor uriaşe, fix impozit pe cupa sutienului mai lipsea! Da’ măririle de bărbăţie de ce să nu le impozităm? Şi eventual să o punem pe Daniela Gyorfi, să plătească din preistorie pentru silicoanele cu care se lăuda spunând că s-au mai lăsat, dar încă nu calcă pe ele! Şi dacă tot punem biruri pe prinţese Barbie, în cazul unor personaje ca Marinela Niţu va fi mai greu să stabileşti cât e ADN şi cât masă plastică! Nici androidul Data nu s-ar descurca!

* Lirismul bâtei. Că veni vorba de Marinela, postul Acasă a început să facă topul iubirilor celebre şi l-a adus în prim-plan pe Luceafărul Huilei pe care dragostea pentru „Muza” Marinela Niţu l-a izbit în creştet „ca o bâtă de miner”. Anii de pârnaie i-au descătuşat lirismul şi poetul a dat pe-afară. Bine că n-a dat cu măciuca sau cu ranga după studenţi… Că veni vorba, nu mă rabdă inima să vă spun că Mironel a cerut-o de nevastă pe Niţu, în costumul lui Adam. Şi să vă mai spun că Marinela a avut o adevărată surpriză când a văzut unde pusese Luceafărul inelul. Băgaţi pătrăţelul roşu, revin după o scurtă pauză publicitară.

Citit 2145 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.