Halitoarele de carduri

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Sexy şomera de lux. Ah, pârşul de la „Răi da’ buni!” a picat în depresie de când nu mai are perna sânilor Marinei Dina să-şi odihnească botişorul. Emisiunea lui Morar a devenit incomodă pentru Marina de când a apărut concurenţa (neloială) piţipoancelor de peste Prut, la fel de june şi de blonde. Farmecul ei de „pisi” ingenuă şi alintată, neştiutoare de păcat, a fost alterat de prezenţa pragmatică a moldovencelor. Când a dispărut din peisajul „Răilor” am fost convinsă că trustul voiculescian a redistribuit-o în interior, aşa cum se întâmplă cu asistentele de decor. Aveam să aflu de la Kanal D, că Marina Dina este „şomeră” - aşa s-a prezentat singură -, că „Răi da’ buni” a fost doar o etapă din viaţa ei şi că e momentul să fie coprezentatoarea unui show. Auzind că e şomeră a tresărit inima în mine de teamă că biata fată a venit cu autobuzul la emisiune şi că nu i-au mai rămas nici bani de-o apă plată fără lămâie. Aşi! Venise cu maşina proprie că vorba aia, o fi şomeră, dar e una sexy, cu şomaj de fiţe şi pretenţii de lux. Cam deodată, a vrut să ne arate cât e de frumoasă şi şi-a expus „oferta” într-un sexy-clip de promovare. Iar la emisiune şi-a lăsat sânii liberi să se zbenguie sub bluza subţire ca o fantasmă erotică. (Ce naiba, doar a lucrat la video chat!).

* Ineluş învârtecuş. Eu am crezut că aşa vorbeşte ea, pisicit, fiecare vocală alintându-se din guriţa ei cu buze rotunjite. Până când a râs mai tare şi ne-a arătat la toţi cercelul care-i găureşte limbuţa. Ah, profa ei de dicţie a încercat s-o convingă să renunţe la el, dar nu, Marina vrea să vorbească musai şi corect cu pierce în limbă. Nu mai bine încearcă şi cu nişte prune în gură?

* Fă-mă, Doamne, bancomat! Cică un nene numai piele şi os s-a dus la sala de forţă şi a întrebat instructorul de fitness ce aparat îi recomandă pentru a cuceri cât mai repede fotomodele. „Un bancomat”, i-a răspuns laconic antrenorul. Sincer, eu cred că nu e banc, ci realitate. O fi dragostea mare, dar când văd superbe creaturi (a se citi halitoare de carduri) mânate de „greabăn” de indivizi cu ceafa mai lată decât fruntea simt aromă încinsă de lovele. Doamne, pupa-ţi-aş portofelul matale, data viitoare, naşte-mă în zodia bancomatului plin.

Citit 2029 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.