Suzana, mi-ai furat banana!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Multe lacrimi şi suspine, dacă nu mă bat cu tine. Kanal D a întrerupt la ceas de noapte emisiunea de scandal, insulte şi calomnii pentru că invitaţii se luaseră la bătaie. Marius Baldovin, obscur cântător de muzică populară, ăla de zicea că a fost iubitul lui Sânzi şi îşi voia banii oferiţi cadou înapoi, se caftea parte în parte cu preşedinta Partidului Brunetelor, Roxana Marinescu. Flăcăul, care la începutul emisiunii o sorbea cu priviri pofticios – libidinoase pe frumoasa femeie, a trecut la finalul emisiunii la artileria grea, lovind-o şi numind-o prostituată şi ţărancă de doi lei. Asta la numai câteva ore după ce plânsese ca o cosânzeană răpită de zmeu şi recunoscuse că n-a fost niciodată iubitul blondei Sânziana şi că a fost obligat să mintă pentru că l-a ameninţat cineva cu moartea. Mărturia lui înlăcrimată a umplut-o de lacrimi pe scandalagioaica Tonciu. Revenind la Kanal D, regia nu fusese pregătită cu un ring de lupte libere, aşa că a amânat bătălia pentru o emisiune viitoare. Alo, psihiatria, vreau să mă predau!

* „Taci cu mama că ţi-oi pune silicoane!”. Aşa îmi vine să cred că îşi alintă mamele viitoarelor piţi odraslele aflate în faşă când plâng de mama focului. Am auzit-o deunăzi, pe mama (lu’) Tonciu cum spunea că i-a făcut cadou fiicei, Andreea Tonciu, perechea de ţâţe artificiale cu care ne împunge din ziare şi televizoare: „Mi-a bâzâit tot timpul şi m-a înnebunit «Vreau silicoane! Vreau silicoane!», a fost şi ziua ei, 18 ani, am zis: fie! A fost o mare prostie, aşa consider acum”, zice mama. Da, trebuia să i le pună de pe la 16 ani… 

* În… taxi cu satelitul. După ce au tot măsurat sânii şi popourile dornice de afirmare pe micul ecran, reporterii postului Acasă au schimbat un pic abordarea şi s-au apucat să măsoare bărbăţiile fotbaliştilor internaţionali, că ai noştri nu prea au cu ce se lăuda la capitolul acesta. Ah, ba da, l-au descoperit pe mijlocaşul Marius Roman care şi-a tatuat chipul lui Iisus pe coaste şi cuvântul „taxi” pe organul genital. De aici, jurnaliştii „Poveştirilor de noapte” au tras iute concluzia că sportivul „ar putea spune că i s-a dus mintea în… taxi cu satelitul”.

Citit 2671 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.