"Vrem să vedem fete goale, nu dezastre naturale!”

"Vrem să vedem fete goale, nu dezastre naturale!”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Alo, se dezbracă (stră)bunica! Anunţ de ultimă oră, străbunica din celebrul film românesc nu mai aterizează, e prea ocupată să se dezbrace artistic în văzul naţiunii. Păi dacă ploadele de 15 ani fac pe fotomodelele de lenjerie intimă prin cluburi, manechine de 30 de ani se înfometează până la malnutriţie, ba mai şi mor de inaniţie ca să aibă ce arăta, bunicuţele de ce ar rămâne mai fraiere! Ca să n-o mai lungesc mă refer la respectabilă doamnă pensionară trecută de 67 de ani care a oferit un număr de striptis la “Românii au talent”.

Juriul, la fel ca publicul, dar în special principalul “beneficiar” al numărului de dezbrăcat pe muzică, au avut parte de un şoc. Când doamna a rămas doar într-un sutien roşu sclipitor şi o pereche de chiloţi argintii, traşi peste burta mare şi atârnând leneşă, şi peste dosul aşijderea, în ciorapi - plasă cu portjartier roşu, Andi Moisescu, Andra şi Mihai Petre, oripilaţi, îşi acopereau reciproc ochii cu mâinile ca să nu-i vadă... talentul gol. Deşi în difuzoare Joe Cocker cânta “You can leave your hat on”, tanti n-a lăsat cu niciun chip poşeta roşie de pe umăr! Cu o jale devastatoare în glas şi în privire, Mihai Petre a întrebat nevinovat: “Doamnă, de ce-aţi făcut asta?”. “Mi se pare cel mai frumos dans. Face parte din preludiu, e ceva rău?” a răspuns cu inocenţă pensionara. Nu. Cu condiţia să nu te vadă nimeni.

* Dezastrul dezastrelor. „Vrem să vedem fete goale, nu dezastre naturale!”, scanda ca o moară stricată cu pretenţii de hip-hop un alt „talent” de la show-ul protevist. Vocea poporului adevăr grăieşte. Iaca vineri, nici viscolul, nici zăpada, nici inundaţiile prognozate în metri cubi, nici chiar cataclismul însuşi n-au avut trecere în faţa morţii lui Dinu Damaschin. Cine-i ăsta? Păi e autointitulatul „tată” al Monicăi Gabor, primul ei „producător”, care, zice-se a dezvirginat-o cu forţa şi apoi a „valorificat-o” la 16 primăveri. Brrr! De ce trebuia să fie moartea unui individ acuzat de proxenetism „Breaking News”? Vorba Ramonei Gabor: „Dumnezeu să-l ierte!”. La faza asta eu am serioase dubii... Şi nici n-am vorbit cu Sfântu Petru!

Citit 8371 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.