Unde-şi bagă stripperii banii?

Unde-şi bagă stripperii banii?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

*  În dos. Nu mi-au tropăit niciodată interesele şi hormonii după flăcăii lepădători de haine, dar m-am distrat grozav ascultându-i pe Răzvan şi Dani povestind cum au asistat la un asemenea show, din dosul scenei şi au văzut cum se numără banii direct în… slip: „Dacă voiai să faci o poză cu musculoşii, cum bagi la lăutar la vioară sau la burduful de la acordeon, băgai la stripper… tot la burduf. Dacă aveau mărunt, băgau ca fisele. Având chiloţelul minuscuţelul nu prea putea să stea la poze până-l uita Dumnezeu acolo, aşa că făcea o şarjă, după care venea în spatele unui paravan şi deşerta… lăsa lichidităţile pe masă. Era ca albinuţa care se întorcea în fagure, după care îşi lua slipii înapoi şi se ducea să «pistileze»… polenizeze la stigmat”, povesteau Răzvan şi Dani.   

* Burlacul fără colac. „Le-am dus pe fete la piscină ca să le văd dezbrăcate”, a recunoscut deschis Vladimir Drăghia, burlacul Antenist. Reciproca - adică Vladimir dezbrăcat în slip, a fost unanim apreciată de duduile care aspiră la inima lui, înfierbântate după ce l-au văzut în amor dezlănţuit cu toate personajele feminine din „Narcisa”. Greşesc, singura care a scăpat de scene erotice cu Drăghia a fost Draga Olteanu Matei.

* Ce mi-e raţă, ce mi-e pupăză? Un ochi plângea, unul râdea pe canapeaua păcătosului Capatos. Şi două perechi de sâni se revărsau solidar cu ochii. De plâns era Simona Traşcă, această Pameluţă de Români(c)a părăsită de iubit pe motiv că are gura mare. Mai precis pentru că nu trebuia să afle lumea de la televizor că respectivul iubit a plesnit-o. „Nu, nu m-a bătut rău, dar gestul contează”, a spus supărată duduia Traşcă. Lângă ea, Sânziana Buruiană, exploda din decolteu de fericire că n-o să mai fie Pupăză, va deveni doamna Răţoi, nevasta iubitului ei, cam bobocel, e drept. De când s-a bruneţit, Sânziana arată ca o Morticia Adams scăpată în decolorant de păr. Dacă pentru fostul iubit, care era fan Woody, Sânzi a vrut să-şi tatueze în regiunea intimă o pupăză, pentru iubitul Răţoi, e gata să-şi deseneze în aceeaşi zonă o raţă. Eventual pe varză.  

Citit 1774 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.