Ne-au şun-tat Eurovisionul?!

Ne-au şun-tat Eurovisionul?!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
3 comentarii

* OZN-uri în chiloţi. Farfuria zburătoare de pe capul Gianinei Corondan, asortată cu pantalonii model arlechin şi sacoul verde-crizat se potrivea de minune cu chiloţeii tanga, negri, pe care ni-i arăta pe ecranul Eurovisionului, prezentatoarea Iulia Pârlea. În rochia ca un ciorap sclipicios negru o dezbrăcase, ptiu!, o îmbrăcase Botezatu. Dacă în trendul audienţei e scandalul fără chiloţi, era timpul ca TVR să ia măsuri! Ca să închei cu prezentarea selecţiei Eurovision România, dau un vot pentru decenţă şi umor mustăţii lui Constantin Trofin! Scandalul acuş începe!

* Ai se eu te pego Mandinga! Doamne, ce peltea de piese optzeciste s-a încleiat la finala Eurovision! După piesa lui Cătălin Josan era să adorm cu fruntea pe telecomandă ascultând interpreţi care-şi închipuie că e suficient să te propteşti în microfon şi să urli în el a jale cât te ţin bojocii. Noroc că m-a trezit „Electric Fence” cu exploziva şi originala lor „Şun-ta”. Mie, sincer, mi-a plăcut mai mult decât „Zaleilah” Mandingăi. Şi sufleteşte i-am dat dreptate juriului care a vrut să o trimită la Baku. Mi-a fost, zău, milă de Bianca Purcărea căreia pur şi simplu i-a murit glasul în timpul melodiei şi-mi venea să le fluier pe fătucile de la backing-vocals care n-au făcut nimic ca să salveze momentul. Când solistul de culoare de la „T&L” şi-a înfipt în mine privirea de vampir, la melodia „Twilight” m-am zvârcolit ca râma de ciudă că tocmai acu’ şi-a găsit Pro Tv să dea „Lună Nouă”.

Important este că, pentru prima dată, juriul specialiştilor nu a mai strivit sub votul său voinţa publică manifestată prin SMS şi apeluri telefonice. Dacă poporul a vrut Mandinga, facă-se voia sa, că de aia a dat bani şi pe telefoane şi pe abonamentul TVR! Aş îndrăzni să spun că „Zaleilah” are şanse mari să devină la fel de gustată, dansată şi cerută ca „Ai se eu te pego”. Nu că aş fi vreun fan al piesei. „Zaleilah” e o piesă cu de toate: aduce un pic şi cu „Lambada”, are şi cimpoi, şi un pic de ritm oriental, e vioaie şi optimistă, şi dacă solista cea sexy nu-şi pierde suflul pe parcursul liniei melodice, o să fie perfect.  Esenţial este că, în sfârşit, al nu ştiu câtelea an de încercări eşuate, Costi Ioniţă şi-a văzut visul cu ochii: merge la Eurovision. La cât l-au şuntat până acum chiar că merita!

Citit 2084 ori Ultima modificare Duminică, 11 Martie 2012 16:29

3 comentarii

 • postat de un afon Luni, 12 Martie 2012 14:19 Link la comentariu
  0
  0

  Draga Anca ! Din surse f. sigure stiu ca celelalte 80 de piese, care au fost respinse, nici nu au fost ascultate macar sau, in cel mai bun caz, trecute in revista asa de ochii lumii !!! Tvr-ul( dan manoliu organizator-producator ) a anuntat initial ca , atat deschiderea plicurilor cat si jurizarea pt. selectarea pieselor pt. finala nationala , se va transmite online, in direct, pt. eliminarea suspiciunilor ! Ati vazut asa ceva ?!? Eu nu ! Doar deschiderea dosarelor, atat ! Ma intreb, daca tot pretind ca totul a fost transparent, de ce nu fac publice piesele care au fost respinse ? Asa, pt. cultura noastra generala ! Aproape fiecare membru din "juriu" a avut favoritul/favoritii lui !?! Ex: mandinga (membru in juriu dan popi, manager Cat Music, casa de discuri cu care trupa este sub contract, plus costi ionita ! ); catalin josan ( membru in juriu catalin muraru, manager Roton, casa de discuri cu care josan si compozitorul keo, sunt sub contract ! ); bianca purcarea ( ati auzit-o cum a "cantat" ) este backing vocals in trupa lui ovi si a lui paula seling ( membru in juriu, ovi ! )......sa mai enumar ?!? Ce sa ne mai ascundem dupa deget ?Totul se rezuma la bani f. muuuuulti si relatii !!! Atunci cand o piesa va fi selectata pt. Eurovizion pe bune , cu siguranta piesa respectiva se va "bate" , de la egal la egal , pt. primul loc, in finala mare ! Garantez ! Atunci nu ne vom mai lamenta, conform "bunului" nostru obicei ca, vezi doamne, am fost marginalizati ca natie, sau ca s-a votat pe criterii geo-politice, etc, etc. P.S. Din motive lesne de inteles , numele celor implicati in matrapazlacurile de la preselectie, le-am scris cu litere mici !

  Raportează
 • postat de Anca Melinte Luni, 12 Martie 2012 11:58 Link la comentariu
  0
  0

  Stimate IonV, aveti dreptate, e nevoie de fete noi in muzica romaneasca. In Finala Eurovision Romania s-au aflat insa si Bianca Purcarea si trupa T&L, fosti concurenti la "X Factor", concursul Antenei 1 la care va refereati.

  Raportează
 • postat de IonV Luni, 12 Martie 2012 00:54 Link la comentariu
  0
  0

  Merita pe naiba , o sa fim ciua Europei iar , daca era dupa vointa publica trebuia sa vedem niste fete noi acolo , de la "Vocea Romaniei" sau celalalt concurs de la antena , Stefan Stan , etc. nu aceleasi fete oparite din anii trecuti !

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.