Ne-au şun-tat Eurovisionul?!

Ne-au şun-tat Eurovisionul?!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* OZN-uri în chiloţi. Farfuria zburătoare de pe capul Gianinei Corondan, asortată cu pantalonii model arlechin şi sacoul verde-crizat se potrivea de minune cu chiloţeii tanga, negri, pe care ni-i arăta pe ecranul Eurovisionului, prezentatoarea Iulia Pârlea. În rochia ca un ciorap sclipicios negru o dezbrăcase, ptiu!, o îmbrăcase Botezatu. Dacă în trendul audienţei e scandalul fără chiloţi, era timpul ca TVR să ia măsuri! Ca să închei cu prezentarea selecţiei Eurovision România, dau un vot pentru decenţă şi umor mustăţii lui Constantin Trofin! Scandalul acuş începe!

* Ai se eu te pego Mandinga! Doamne, ce peltea de piese optzeciste s-a încleiat la finala Eurovision! După piesa lui Cătălin Josan era să adorm cu fruntea pe telecomandă ascultând interpreţi care-şi închipuie că e suficient să te propteşti în microfon şi să urli în el a jale cât te ţin bojocii. Noroc că m-a trezit „Electric Fence” cu exploziva şi originala lor „Şun-ta”. Mie, sincer, mi-a plăcut mai mult decât „Zaleilah” Mandingăi. Şi sufleteşte i-am dat dreptate juriului care a vrut să o trimită la Baku. Mi-a fost, zău, milă de Bianca Purcărea căreia pur şi simplu i-a murit glasul în timpul melodiei şi-mi venea să le fluier pe fătucile de la backing-vocals care n-au făcut nimic ca să salveze momentul. Când solistul de culoare de la „T&L” şi-a înfipt în mine privirea de vampir, la melodia „Twilight” m-am zvârcolit ca râma de ciudă că tocmai acu’ şi-a găsit Pro Tv să dea „Lună Nouă”.

Important este că, pentru prima dată, juriul specialiştilor nu a mai strivit sub votul său voinţa publică manifestată prin SMS şi apeluri telefonice. Dacă poporul a vrut Mandinga, facă-se voia sa, că de aia a dat bani şi pe telefoane şi pe abonamentul TVR! Aş îndrăzni să spun că „Zaleilah” are şanse mari să devină la fel de gustată, dansată şi cerută ca „Ai se eu te pego”. Nu că aş fi vreun fan al piesei. „Zaleilah” e o piesă cu de toate: aduce un pic şi cu „Lambada”, are şi cimpoi, şi un pic de ritm oriental, e vioaie şi optimistă, şi dacă solista cea sexy nu-şi pierde suflul pe parcursul liniei melodice, o să fie perfect.  Esenţial este că, în sfârşit, al nu ştiu câtelea an de încercări eşuate, Costi Ioniţă şi-a văzut visul cu ochii: merge la Eurovision. La cât l-au şuntat până acum chiar că merita!

Citit 2418 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.