Femeia, o shaorma cu di tăti

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fata lu’ tata seamănă cu mama. „Auzi bă, ai văzut poze cu fie-ta goală? Şi nu vrei să vezi?”. E tot ceea ce-şi poate dori s-audă un tată care, de câte ori vede un bărbat prin preajma fiicei lui, îşi aduce aminte că a făcut armata. Iar când fiica a pozat ca „Mama Natură” în revista cu iepuraşi fără blăniţă, şi arată liber pe la televizor toate podoabele cu care a înzestrat-o mamă-sa, viaţa devine grea. La asta m-am gândit când am aflat, de pe "hepilica" lui Măruţă cum a reacţionat tatăl Roxanei Ionescu atunci când a văzut ce-are fata lui mai frumos arătat la toată lumea: „Prima dată s-a înroşit când a văzut-o pe Roxana goală într-o revistă. Nu ştia, i-au adus colegii revista. Soţul a fost foarte supărat, a zis că nu mai vine acasă, apoi l-au felicitat colegii”, a povestit mama Mamei Naturi. „Nu ştiu cât de bine e să vină colegul de muncă cu o revistă să îi dea fata autograf”, a completat şi Roxana.

* Din gogoaşă-nfuriată, scovergă sleită. Domnilor, că tot e ziua voastră astăzi, la ce desert v-aţi gândi privind o poză cu Bianca Drăguşanu? „La scovergi”, a fost răspunsul sec al specialistului Dan Silviu Boerescu, acest adevărat Păstorel Teodoreanu al bucătăriei dedicate bărbaţilor, la întrebarea Agentului VIP. E drept, au fost şi vremuri când Bianca arăta ca o gogoaşă înfuriată, dar acum face concurenţă grisinelor. „Poale-n brâu”, a fost desertul inspirat de apariţia nudă a Mădălinei Pamfile. Care poale? Că nici măcar chiloţi pe dânsa n-are! Pentru Ioana Popescu, porno-jurnalista e nevoie de popota Ligilor I şi a II-a de fotbal. Şi pentru că deserturile nu sunt chiar pe placul tuturor bărbaţilor, optez pentru un fel principal pe placul oricui, fie că are sau nu ceafă de porc (în farfurie): femeia - o şaormă cu de toate.

* Elevă şi gravidă. Am auzit-o pe Moni Gabor povestind cum a venit ea de la şcoală, că încă mai era elevă, l-a aşteptat pe naşul cu naşa, a făcut testul de sarcină şi s-a bucurat că e gravidă cu Iri, pe atunci logodnicul ei. Acum zice că are toate simptomele de sarcină, şi că e 80 la sută gravidă cu chinezul. Restul de 20 la sută cine-şi asumă?

Citit 2043 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.