Dracu’ gol în costum sexy de îngeraş

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Visu’ cocalarilor: goală, îngropată-n bani. Fără supărare, dar exact aşa arată Andreea Bălan în imaginea de promovare a noii sale piese, „Money Love”. Remarc cu uimire că de la o lansare de piesă la alta, Andreea Bălan devine tot mai sumar îmbrăcată şi dă senzaţia că o strânge şi nu mai suportă nici  măcar şnurul bikineilor.

Eu una recunosc cinstit: Andreuţa chiar arată de toţi banii, nu găseşti tu o şunculiţă, o vergetură, un milimetru de celulită, numai muşchi şi fibră lucrate în  perfectă armonie. Dar de la o siluetă de invidiat la acoperirea sânilor şi a zonei genitale cu bancnote de 500 şi 100 de lei, gusturile devin discutabile. Adevărul este că la câte piţipoance şi cocalari pozaţi cu şomoioage de euroi şi lei ieşind din elasticul chiloţilor ori pantalonilor de trening supraelastici avem, fix Andreea Bălan mai lipsea!

* Nudă, naivă şi aproape majoră. Când nu-ţi mai ajung pretextele ca să te dezbraci la televizor de haine şi de inhibiţii, atunci singura soluţie este să faci publice poze tale goale din tinereţe. Nu, nu vorbesc despre fotografiile de bebiţă nud, aşezat pe burtică pe blăniţa de urs ori pe cuvertura cea bună a lu’ mamaie, ci de pozele făcute în mugurii majoratului. Mă refer la „supărarea maximă” care a lovit-o pe Sânziana Buruiană după ce au apărut în presă pozele pe care le-a făcut cică la un casting, goală-goluţă, tolănită pe trei scaune ieftine de birou, că n-au găsit în toată revista aia pentru bărbaţi o amărâtă de canapea. Cică n-avea decât 19 anişori şi era prea neştiutoare şi naivă, în plus a primit asigurări că respectivele cadre nu vor fi făcute niciodată publice.

„Am avut încredere oarbă în ei pentru că eram mică, aveam 19 ani”, zicea diva. Şi să vezi, dom’le cum fotograful care a pozat-o nudă şi nevinovată a fost dat afară de la revistă şi a plecat cu pozele ei cu tot. Şi abia acum, după nouă ani de la scripturi, le-a dat la presă. Aproape că mi-au dat lacrimile când am auzit-o pe Sânzi povestind cât de greu i-a fost ei să se lanseze în şoubiz pentru că nu s-a lăsat pozată în costumul Evei. Ca şi când s-ar îmbrăca vreodată suficient de mult ca să aibă conţinut şi sărmanul verb „a se dezbrăca”.

Citit 3499 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.