Măruţă, tata silicoanelor lui Luciu

Măruţă, tata silicoanelor lui Luciu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ţâţele audienţei, despuiate pe la spate. Ca un bebeluş flămând, aşa s-a lipit Cătălin Măruţă de sânii uriaşi ai Nicoletei Luciu şi nici mort nu se desprinde de ei. La câtă audienţă a supt emisiunea cu happylică de la pieptul sintetic al Nicoletei, e de înţeles. Numai că, după câte se pare, lui Măruţă nu-i mai sunt suficiente apariţiile decoltate ale silicoanelor lui Luciu în emisiunea lui. Şi asta pentru că vedeta, în ciuda echipei de zgomot din jurul ei, dovedeşte o decenţă şi un bun-simţ demne toată admiraţia. Aşa că happylicul a apăsat pedala şi a încercat să o dezbrace pe Nicoleta, ziua în amiaza mare. Concret, s-a înfipt în fermoarul care îi închidea rochiţa pe la spate şi l-a desfăcut. „Nu pot să cred! M-a dezbrăcat”, s-a minunat frumoasa brunetă şi a primit ajutor feminin pentru a-şi repune rochia în siguranţă. Dom’le, audienţa ca audienţa, da’ chiar să despoi femeia altuia, în văzul poporului!

* Patru copii şi două silicoane. Într-un anume fel, încerc să-l înţeleg pe Măruţă. Păi silicoanele lui Luciu s-au născut şi-au crescut sub ochii lui! Nu s-a dus el de mânuţă la nenea doctorul cu Nicoleta? N-a numărat el zilele din calendar până când sexy-bruneta şi-a transformat sânii din şosete descălţate, în lubeniţe? Pentru că un asemenea interes direct trebuie răsplătit, în declar pe Măruţă tăticul silicoanelor Nicoletei Luciu. O fi având Luciu patru copii cu Zsolt, dar are două silicoane cu Măruţă. Şi, ca orice tătic, să nu vrea să vadă „investiţia” cu ochii lui?!

* Te speli mai rar decât un cactus? Actorul Florin Piersic, sex-simbol al bărbatului românesc din toate timpurile, şi-a impus imaginea de gentleman impecabil şi a făcut un adevărat standard de eleganţă din eşarfa albă legendară oferită cândva de mama lui. Juniorul, Florinel Piersic, ţine însă morţiş să creeze taman efectul contrar, apărând în ţinute alese parcă direct din coşul cu rufe murdare. Aşa se face că l-au luat la ochi turcii de la Kanal D şi i-au dedicat un catren de toată frumuseţea. Păcat că n-am reţinut decât ultimele două versuri: „Te speli mai rar decât un cactus/ Şi-ţi spui «actorus nespălatus»”. Acum sincer, dacă Florinel Piersic şi miroase după cum îi arată hainele, e trist.

Citit 1789 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.