Ce ne-am mai distrat cu ultimul obsedat!

Ce ne-am mai distrat cu ultimul obsedat!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

"Rămâneţi aproape, urmează să o vedem pe Nicoleta Luciu în timp ce îşi face o intervenţie foarte, foarte dureroasă", ne-a momit, la ceas de siestă pentru pensionari, Cătălin Măruţă, la cunoscuta emisiune de (totuşi!) divertisment "Happy Hour".

De ce naiba ar fi trebuit să ne distreze o astfel de promisiune, numai Măruţă ştie! Dar, să nu pierdem timpul! Până când vom urmări intervenţia "foarte, foarte dureroasă", să nu plângem de plictiseală (?!) urmărind spoturile publicitare, ci să schimbăm, repede, la "Acces Direct", o altă emisiune de divertisment. Aici, aflăm că Roxana Marinescu a fost "hărţuită şi agresată" şi dacă nu îi credem ochii rimelaţi în lacrimi şi nici mersul nesigur, de victimă (pe tocuri de 18 cm şi cu fustă cât batista), putem să dăm şi un SMS, evident dacă avem răspunsul la întrebarea "ştii cine este obsedatul?".

Sexi şi plânsă toată, Roxana ne-a povestit cum este sunată în miez de noapte, ne-a arătat SMS-urile cu texte jignitoare, ne-a relatat cum a fost agresată de un necunoscut, ieri seară şi, în general, cum nu mai rezistă la atâta presiune! "Nu vreau să dramatizez", mai spune fata, oftând, pe o muzică funerară, adăugând "mi-am văzut moartea cu ochii".

După, ne anunţă că şi ea este surprinsă de curajul pe care îl are de a venit la TV să se plângă de obsedatul care nu îi dă pace, căci "am decis să mă închid în mine". Şi în timp ce Roxana, închisă în sine, ne tot deapănă viaţa ei tulburată de agresorul necunoscut, Simona rupe vraja, întrebând-o: "Dar la poliţie ai mers?". "Nu", vine răspunsul ingenuu, după un oftat adânc, moment în care realizez, printre hohote de râs, de ce se încăpăţânează producătorul să creadă că încă mai face o emisiune de divertisment, invitând fătuci triste, care plâng de rup cămeşile de pe ele.

Citit 2272 ori Ultima modificare Joi, 05 Aprilie 2012 18:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.