Iepuraş, mi-am vopsit sânii pentru tine!

Iepuraş, mi-am vopsit sânii pentru tine!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* "Ouă" de piţipoancă. Sânziana Buruiană aşteaptă deja Iepuraşul. Dar nu cu ouăle încondeiate sau pictate, ca alte gospodine banale, fără pic de imaginaţie, ci cu sânii voluptoşi vopsiţi de sărbătoare. Fată cucernică, Sânzi a noastră a ţinut post, ba s-a ferit până şi de gânduri lubrice ca să nu cadă în ispită la pat şi să facă sex. Dar nu putea spune „Nu” la propunerea de a face o şedinţă incendiară de Paşti şi s-a lăsat goală, într-o cameră de hotel.

„Îţi dai seama că odată cu venirea Iepuraşului fac şi eu nişte poze foarte, foarte sexy, dar decente. Să fac poze cât mai provocatoare şi or să iasă cele mai tari! Eu sunt un pic cam pudică aşa, dar sunt poze artistice nu vulgare, deci se poate vedea şi un pic de nuditate”, mărturiseşte năucitor, în faţa camerelor, diva blondă, la „Poveştirile de Noapte”.

Nu, explică juna, pozatul goală nu e un păcat, fiindcă rezultatul o să fie văzut abia după Înviere. Unde mai pui că o asemenea apariţie nudă o să-i folosească la prezentări sau la job-uri. Adică oricum job-ul ei este să umble mai mult goală şi să găsească orice pretext posibil ca să se dezbrace! Buruiană le strânge de zor pe Sânzi – vopsită în roşu, şi pe Ana, pictată în albastru, cele două comori scăpate din sutien şi decorate cu două floricele.

„Tocmai de Paşti vreau să fiu pregătită de Iepuraş. [doar n-o să se pregătească de Moş Crăciun! n.r.] O să vopsesc ouăle, îţi dai seama. O să le ciocnesc una de alta. Iubitul o să vrea şi el să se joace cu ele”, explică dezlânat Sânziana şi nu mai ştiu dacă vorbeşte despre umilele ouă produse de galinacee ori despre sânii ei vopsiţi. Fotograful încins îi aşează picioarele desfăcute cât mai artistic şi filozofează: „Dacă ea arată bine dezbrăcată, de ce s-o mai îmbraci? Sânziana este foarte bine naturală. Nu are decât sufletul tunat de experienţa vieţii, ca toată lumea”. Daa.

* Tantra yoga. Sărim de pe sânii pictaţi al Sânzianei în decolteul matinal al Roxanei Vancea. De miercuri dimineaţă, presa colorată a înnebunit de-a dreptul pentru că voluptoasa asistentă a reuşit să transforme o postură din Salutul yogin al Soarelui, într-o imagine demnă de Tantra Yoga. Bănuiesc că şi lui Grig Bivolaru i-ar fi plăcut! Ieri dimineaţă, a sânii Roxanei au trecut de la static la dinamic, şi am avut un dans sălbatic al sfârcurilor ieşite din decolteu. Auuu!

Citit 1405 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.