Burlacul de Galaţi, arogant şi cam mârlan

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Vrăjeala Burlacului. Uite Turnu Tv! Hei, asta-i Faleza Dunării! Grădina Botanică! Frate, ăsta-i Viva Club! Auăleu, Spitalul Judeţean! Dacă apare şi "Baca" ne-am scos. Aşa mă entuziasmam, joi seara, uitându-mă la „Burlacul” gălăţean Vladimir Drăghia cum le vrăjea în dorul lelii pe frumoasele pretendente la inima lui. Imaginile filmate îmi arătau un Galaţi mai frumos şi mai curăţel decât cel pe care în ştiu în realitate. Dar înainte să mă supăr: „Băi Felixe, iar minţiţi poporul cu televizorul!”, am rămas fără Burlac, fără Galaţi şi fără emisiune.

Mama ei de dreptate! Adevărul este că de-o lună vuieşte presa că Vladimir Drăghia o să zboare din emisiunea de la Antena 1. Şi fix aşa s-a petrecut: enervate, frustrate şi plictisite să tot pună jăratic pe rugul sentimentelor lui şi să nu iasă nici măcar fum, burlăciţele l-au trimis la plimbare. Dar înainte de justa măsură, Burlacul le-a arătat o mostră de nesimţire şi aroganţă.

* Ispita. Bine, recunosc, la fel ca fetele, şi eu am căzut în aceeaşi ispită cu Burlacul de Galaţi, Vladimir Drăghia. Păi cum Doamne iartă-mă să crezi alta, când senzualitatea dezlănţuită a lui Drăghia a topit beculeţul camerelor care au filmat scenele de sex din „Narcisa sălbatică”. Cu excepţia Dragăi Olteanu Matei, cam toate eroinele din serial l-au cunoscut... trupeşte. Când l-au ales, să fie noul "Burlac" anteniştii erau convinşi că urmează scene incendiare de amor sălbatic din cadă, în pat şi de pe masă, pe covor.

Ei bine, aşi! Sălbaticul s-a dovedit cam mămăliguţă: timid ca o virgină, fierbinte ca un sloi şi pasional precum ceaiul de tei. Şi când, în sfârşit, a dat Domnul s-o sărute pe una din fete, l-a pufnit un râs cu chiţăituri. Poftim „mascul feroce”! De fapt şi asta i-au reproşat fetele: că nu-i bărbat adevărat! Păcat însă că „bărbăţia” lui Drăghia s-a manifestat prin aroganţe de doi bani, indiferenţă babană, miştouri şi replici gen: "Băi femeie, ce vrei de la mine?!". Bote, eminenţa cenuşie a emisiunii, mai avea puţin şi îşi înfigea colţii şi unghiile în gâtul lui pe motiv că i-a distrus bunătate de show. Faza tare este că fetele l-au scos din emisiune, iar Bote le-a promis că le aduce un alt crai pe cinste. Să vedem!

Citit 3527 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.