Nuţişor, toate pânzele sus!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Micul Titulescu în borşul Elenei Udrea. De miel. Fostei ministrese Elena Udrea i-a dat borşul din cauza lui Victoraş. Voiam să spun că i-a dat borşul în foc din cauza declaraţiilor micului Titulescu (cum i s-o fi năzărit lui Năstase asemănarea, jur că nu pricep!). Dar toate televiziunile au titrat cu entuziasm ce-a scris Udrea pe blog: că ipocriziile debitate de Ponta au făcut-o să se oprească din gătit. „Deşi”, zice Elena Udrea, „borşul de miel este mult mai important altminteri pentru mine decât ce spune Ponta”. Be-he-he!

Mi-o şi imaginam pe doamna ex-ministru în bucătărie, cu şorţul Vuitton la brâu, cu papucii de casă Jimmy Choo, cu părul prins sub băsmăluţa Chanel, „focărind” la aragaz. Probabil că în pauzele de mestecat cu linguroiul în oală dădea fuga şi mai împletea un ochi pe faţă, unul pe dos la ciorapii de iarnă ai lui Cocoş, şi dădea cu mopul pe gresia din hol. Hai, mă leşi?! Mai că-mi vine să-l citez pe Cornel Palade imitându-l pe Traian Băsescu: „Elena, toate pânzele sus!”. Că se îneacă mielul. De ciudă.

* Iepuricile lui Capatos. Păcătosul de Capatos şi-a scos iepuricile la produs. La produs rating, ce credeaţi? Dacă tot începuse Vinerea Mare, Cruduţa şi Pamfiluţa au fost puse la vopsit ouă. Dar nu prin metoda clasică, în fiertură de vopsea, ci cu ruj. Pentru că nu era de-ajuns, a mai adus nişte dudui despuiate şi-a născocit un concurs de vopsit ouăle cu buzele şi cu sânii.

Fetele deschiloţate s-au străduit, că doar primeau şi note! Ha, asta-i de-a dreptul cucernicie dacă-mi aduc aminte că, anul trecut, la fel de dezbrăcate, iepuricile lui Capatos au avut altă provocare: să arate cât de mulţi morcovi pot băga în gură în timp ce execută un dans erotic. Îmi aduc aminte că una dintre dudui a reuşit să golească în propria guriţă un coş întreg. Stomatologul ei este un fericit. Nu trebuie să-i spună niciodată: „Gura mai mare, vă rog!”.

* Jiji iertătorul. Că veni vorba de Cruduţa, Gigi Becali, după ce i-a spus duhovniceşte „E o coardă pe care a luat-o tot Bucureştiul la rând!”, a iertat-o cu tot cu dragostea dintre ea şi Nilă. Şi le-a luat câte-o icoană. Punem pariu că în două meciuri se oferă să-i năşească?

Citit 1470 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.