Televiziune cu chiloţii în vine

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Torţionara Tatoiu. Se putea oare ca Hristos să învie şi anul acesta fără ca Monica Tatoiu să fie chemată să-şi dea cu părerea la televizor? Doamne, fereşte! Sâmbătă seara, în vreme ce feţele bisericeşti fugăreau prin ţară să împartă lumina sfântă la felinar, Monica Tatoiu înfiera cu mânie proletară televiziunea fără inhibiţii, anticipând parcă discursul supărat al Mitropolitului Ardealului: „Desfrânarea a devenit notă generală a televiziunilor”.

„Avem reclame cu chiloţii în vine la deodorante pentru bărbaţi. Trebuie să existe o limită! Ei spun: asta cere publicul! Nu le mai cumpăr!”, se zburlea madam Tatoiu. După erupţia de moralitate, profa’ Tatoiu a povestit cum s-a măritat ea din interes ca să-şi facă buletin de Capitală. Aceeaşi Monică Tatoiu care le sfătuia pe studente să înveţe să bea cot la cot cu bărbaţii! Şi că relaţiile sexuale sunt extraordinar de hrănitoare pentru creativitate. „E foarte important pentru ca o femeie să reuşească în viaţă să aibă un bărbat care s-o domine. Eu am reuşit asta la a treia căsătorie”, mai zicea Tatoiu. Multe înainte!

* Sexy crampoane. Pamfiluţa show-ului păcătos strălucea de fericire. Motivul? „M-viztt-vestirle-de-l-Dinmo”, le-a spus zâmbitoare dintr-o suflare amfitrionilor Dan Capatos şi Mircea N. Stoian. „Ce faace?”, s-au minunat cei doi. Ca să priceapă şi ei şi telespectatorii, Mădălina a trebuit să repete poticnindu-se pe fiecare din litere: „Aamm viiziitaat” – „A vizitat!” – „Ves-ti-a-re-le de la Di-na-mo!”, a izbutit în cele din urmă Pafiluţa. Remarc printre altele că fătuca se „esprimă” ca să zic aşa fără a pronunţa şi litera „a”. O fi demodată, mai ştii!

Deci Mădălina a vizitat vestiarele de la Dinamo. Deh, ce să zic, pe vremea mea se vizitau muzeele, galeriile, mănăstirile, palatele, nu vestiarele jucătorilor de fotbal, da’ parcă mai ştii! Or fi ţinut fetele şi un moment de reculegere în faţa suspensoarelor folosite! După turul vestiarelor, Mădălina Pamfile a fost pusă (aşa a zis, nu vă luaţi de mine!) la o şedinţă foto, pe teren, cu restul duduilor din categoria ei. Acum, sincer, la câtă conversaţie fac fotbaliştii prin cluburi, Mădălina chiar este opţiunea ideală!

Citit 1772 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.