Golurile din chiloţi

Golurile din chiloţi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

* Cu desuurile în proţap. Nu-i de-ajuns că Bianca Drăguşanu ne-a vârât pe gât fundul ei deschiloţat sau închiloţat, acum vrea să facă acelaşi lucru şi cu izmenele iubitului ei Adrian Cristea. Zilele trecute am văzut prin tabloide ştirea că Biencuţa i-a spălat chiloţii fotbalistului şi a ieşit în balcon să-i pună la uscat. Acum, dacă tot a scris presa că are izmene curate, ce putea să facă prinţul? Să îmbrace chiloţii şi să iasă cu ei la soare. Că slipul nu l-a nimerit! Şi să se tragă în poză ca să afle tot Feisbucul că are cu ce. Nu ştiu câte goluri a marcat în ultima vreme, dar dacă n-a făcut-o aş zice că are destule. În chiloţi.
* „Scorpia” şi „ghionoaia”. Roşie ca para focului şi sclipitoare de-ţi scotea ochii nu alta, Mihaela Rădulescu a năvălit pe micul ecran la Realitatea Tv. A făcut-o în stilul propriu, revărsând o cascadă de inspiraţie, nonconformism, farmec şi energie debordantă. Chiar dacă a început emisiunea cu două blonde… cu rădăcinile negre: Loredana Groza şi Elena Udrea. Nuţica şedea cam împăiată pe canapea şi era mai albastră decât situaţia electorală a PDL, aşa cum reiese din ultimele sondaje. Din start, Răduleasca şi-a asumat riscul de a fi înjurată de toţi cei care o „iubesc” pe Nuţişor aşa cum le place zeama de lămâie în ochi. Când am auzit a doua întrebare: „Elena, când ai plâns ultima dată?”. Era să mă înec cu patetism! Fireşte, Udrea s-a emoţionat la un film, doar nu era să plângă de grija noastră. Un pahar de lămâie cu apă plată, vă rog! Şi dacă tot am văzut-o pe fosta ministreasă împletind la ciorap, dând cu mopul şi mestecând în cratiţă, ce-i mai rămăsese de făcut din „meniul” unei gospodine? Spălatul chiloţilor şi călcatul cămăşilor. Deşi s-a lăudat că ştie „de-acasă”, doar printr-o minune cămaşa a scăpat nepârlită de fierul de călcat mânuit stângaci de politiciană. La final, Nuţi a învăţat de la Moroşanu cum se dă cu pumnul. Păi chestia asta putea să i-o explice de la distanţă Traian Băsescu. Între noi fie vorba, numai dacă te cheamă Schwartzenberg puteai să aduci „scorpia şi ghionoaia” pe Mihaela Rădulescu şi pe Andreea Marin Bănică în acelaşi trust - Realitatea. Vedea-le-aş prezentând un duplex şi avându-i ca invitaţi pe Ştefan Bănică (veşnic) Jr. şi pe Dani Oţil…

Citit 1313 ori Ultima modificare Luni, 21 Mai 2012 15:48

2 comentarii

 • postat de dc Marți, 22 Mai 2012 20:41 Link la comentariu
  0
  0

  Bravo Anca ! In toata presa s/a scris ca Raduleasca a facut furori imbracata intr/o rochie rosie si ca emisiunea a fost number one . Ma bucur ca mai exista cineva si cu mintea destupata. Bravo!

  Raportează
 • postat de magura Marți, 22 Mai 2012 00:30 Link la comentariu
  0
  0

  Cred ca asa iti cresti si copiii Ancuto.!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.