Nu mai vreau la şcoală, vreau pe teveu!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Marea buriceală. „Fetele de azi nu mai vor la şcoală! Vor bărbaţi frumoşi şi cu bani în pungă. Fie fotbalişti sau afacerişti, dar să «aibe» bani, cât să le ajungă”, aşa sună cea mai nouă manea de mare angajament difuzată pe Taraf Tv. Mie mi se pare singurul post teve cinstit: şi-a asumat manelele fără doar şi poate. Restul se dau fete mari cu maneaua în vine. Nu mă uit pe Taraf pentru că postul Kanal D are grijă să promoveze, de la ştiri şi până la emisiunile manelistice, toate noile producţii din categoria „buriceli mari şi mici”. Şi de câte ori dau peste o astfel de ştire/videoclip, mă trezesc pe micul ecran cu fătuci din ce în ce mai fragede, fugite de la teza de mate, scuturându-şi aprig dosul, şoldurile şi sânii într-un spectacol la limita dintre indecenţă şi pornografie. Vorba aia, decât silicoane în rate, mai bine să dea din fund şi coate şi gata celebritatea!

* Siliconeală. Dacă aş fi şeful Mădălinei Pamfile ce-aş întreba-o? Ce-a făcut la lucrare la bio? Dacă profu’ de mate le-a predat ceva nou? Dacă a luat vreo notă? Nu. Capatos a remarcat că juna asistentă nu purta sutien şi s-a grăbit s-o întrebe dacă şi-a pus silicoane. Printre dinţi, stuchind gramatica, Mădălinuţa i-a spus că o să-şi pună ţâţe noi în vacanţă. Adevărul este că deşi a luat-o de mică pe calea succesului în fundul gol, mai are până să le ajungă în circumferinţă pe înaintaşele: Bianca Drăguşanu, Cruduţa ori Eva Kent. Dar, nu-i aşa, are mari şi frumoase perspective!

* Cântarea chiloţilor. „La mare, la soare, fetiţele sunt goale” şi aşa au rămas din ’90 încoace. A remarcat asta şi „Apropo”-ul lui Andi Moisescu: nu există videoclip românesc în care cântăreaţa titulară sau dansatoarele să nu apară filmate de jos în sus, în chiloţi. „Succesul Innei stă în minimalismul eficient al ritmului şi al garderobei”, a comentat abscons Moisescu. Şi trecând pe la Alexandra Stan cu provocatorul ei „Mr. Saxobeat”, a conchis că „pe vremuri când muzica era muzică şi sexul sex, aşa ceva nu ar fi fost posibil decât pe coloana sonoră a seriei Emanuelle”. Şi la final a remarcat că până şi Andra, în ultimul videoclip, a intuit „potenţialul unui picior dezgolit până la limita de sus a ambitusului vocal”. Mda.

Citit 1608 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2024 23:47

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.