Vibrator ecologic şi sexy-fantoma goală

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Copii făcuţi la beţie! „Când i se dezumflă un ochi, i-l umfli pe celălalt! Îţi vine să-i spui «Draga mea», dar îi zici «Ce vrei fă?». Şi la opt-nouă luni îi mai faci un copil, ca s-o ţii ocupată! Şi mai încasezi şi alocaţia de pe urma copiilor!”, aşa perora la Pro Tv unul dintre personajele dubioase din „Las Fierbinţi”. Am nimerit din întâmplare secvenţa cu pricina şi mi s-au zburlit neuronii de revoltă. Glumă amară sau nu, este realitatea pură a generaţiilor de asistaţi social, al căror singur rost pe lume este de a se împerechea sistematic - habar n-am cum în condiţiile în care stau claie peste grămadă cu plozii într-o singură cameră doi pe doi - şi de a produce noi şi noi vieţi fără speranţă şi fără prea mari perspective. Copii făcuţi la beţie de producători biologici fără responsabilitate!

* D’ale americanilor. În vreme ce pe români îi bântuie în fiecare zi fantoma sărăciei şi stafia foamei, aflu de pe la ştiri că pe Boby Păunescu îl „vizitează” fantoma goală a Monicăi Bârlădeanu, de care, oficial, s-a despărţit acum două luni. Tare mi-e teamă că sexoasa fantasmă şi-a lăsat cearşaful din dotare, cu care umblă-n cap pe patul norocosului Boby. Sincer, să mor dacă pricep de ce asemenea stafii nude mişună doar pe la Hollywood, iar prin casele noastre ajung doar alea pocâltite şi vai mama lor!

În fine, ştirile mi-au vârât pe gât (vorba vine) vibratoarele ecologice cărora le face reclamă celebra actriţă Alicia Silverstone, care se descrie drept "o vegetariană neastâmpărată". Cică „aceste vibratoare din gama «Leaf» sunt comercializate în diverse forme, toate inspirate de obiectele din natură. Îmi place acest lucru", spune actriţa. Gusturile nu se discută. Dar mai degrabă o cred pe Bianca Drăguşanu când mărturiseşte că, pentru ea, Adrian Cristea a fost „un vibrator cald”. Şi dacă te gândeşti bine, şi destul de eco…

Citit 3569 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 01:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.