Hoaţa de identităţi face sex pe bani

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Noaptea dovlecilor. Jur că nu mai vreau să văd dovleci decât făcuţi plăcintă sau copţi pe spuză, şi prosternaţi, calzi şi fragezi, în farfurie! Asta cel puţin până la „helouinul” viitor, când o să simt iar că mi se transformă ţeasta într-un bostan sec! La câţi dovleci mari şi mici, dovlecei şi dovlecoi mi-au rânjit ieri de pe micul ecran, aproape că mi-am pierdut respectul pentru singura curcubetă în care cred, aia din „Cenuşăreasa”, care are bunul-simţ să se transforme într-o caleaşcă de poveste şi retur, la miez de noapte. În fine, curcubitaceea care mi-a pus capac a fost aia pictată pe pubisul şi-ntre picioarele lui Sharon Stone de Românica, Ana Vaida. Brrr! Ceva mai horror n-am văzut de la „Noaptea morţilor vii” încoace!

* Prostituţie sau hoţie? În vreme ce bostanul jimbat se lăţea în zona intimă a duduii de mai sus, o alta, la fel de blondă, povestea cu foc şi pară, cum i s-a furat identitatea pe messenger şi cum hoaţa care să dă drept ea pretinde servicii şi favoruri sexuale contra cost. Loredana Chivu, victima, şi fostă asistentă a lui Capatos, povestea că a încercat să-i vorbească individei care-i strică reputaţia şi s-a ales cu vorbe de dulce şi de… mamă.

* Să plângă mamele! Că veni vorbe de mame, Mircea Badea a încercat la ceas de noapte să le facă să plângă. Cu una poate o fi reuşit - mama Elenei Udrea! Cert este că vajnicul antenist şi-a descoperit ceva în comun cu blonda de la PDL: „atacurile” îi întăresc pe amândoi. Nu ştiu cât i s-a întărit Elenei sau lui Mircea (orgoliul, desigur!), bănuiesc însă că pe ici, pe colo sigur ceva li s-a înmuiat! Pentru că Badea i-a citit poezia pe care politiciana şi-o recita în adolescenţă „Celei care pleacă”, de Minulescu! Care, să vezi poveste, era Băsist că scria versuri cu marinari şi mări! Auuu! În fine, sar de la Badea în blocul unde s-a mutat recent Elena Udrea. Vecinele spun că abia aşteaptă s-o cunoască. Una se bucura că n-o să mai fie singura blondă de pe scară. Mda, sigur. Abia aştept să-şi împrumute, una alteia o cană de ulei sau un pumn de mălai…

Citit 2161 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 01:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.