Tribunul pervers şi mireasa de silicon

Tribunul pervers şi mireasa de silicon
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Patru femei pe zi, de pe care cădeau hainele cu viteza frunzelor uscate într-o zi ploioasă de noiembrie! Tribunul Vadim nu se dezminte şi, invitat la show-ul lui Capatos de la Antena 1, dezvăluie (a nu ştiu câta oara?!) succesele sale de mare cuceritor. În tinereţe, desigur, că ajuns la o respectabilă vârstă europarlamentarului nu îi mai rămân decât poveştile. Şi mâinile, desigur! Căci Tribunul, istoric şi filosof, nu s-a dat în lături de a-şi plimba membrele superioare pe posteriorul mai mult dezgolit al asistentei Ana Maria, asta ca să arate poporului că încă mai poate! Vorba ceea: cât ai degete şi limbă, legea ţării nu se schimbă!

* Fac ce fac mândruliţele noastre cu aere de dive şi tot dau cu parfum de măritiş prin ochii audienţei şi, bineînţeles, ai crailor care le plimbă la bulevard şi prin obiectivele paparazzilor! Bunăoara Biencuţa, păpuşa lansată de Bote şi devenită faimoasă datorită operaţiilor estetice, mai comite o tentativă de a deveni femeie „serioasă”. După marcajul strâns la „prinţul” Cristea, Bianca a acceptat provocarea de la Meteo. Şi s-a unduit fotomodela cât a putut ea de bine în rochie de mireasă la Kanal D, doar-doar l-o face pe Victoraş să-i pună gând rău şi inelul pe deget. O fi simţit că îi scade cota sau s-o fi lansat vreo competiţie între VIP-urile siliconate care se întrec care să ajungă prima la altar? În cazul asta, casă de plastic fetelor, că piatra atârnă greu!

* Şi ca să mai confirmăm odată, în încheiere, că un rău nu vine niciodată singur, iată că sindromul Iulia Albu se ia! Tot la Kanal D, unde fosta nevastă a creatorului de pantofi i-a pus gând rău Andreei Mantea şi a transformat-o exact în fiinţa care l-a făcut pe Mihăiţă să-şi ia lumea în cap. În stilul „Flappers”, Andreea cea cuplată cu „Vocea României” a devenit un fel de gheişă grotescă, cu flori pe cap şi găină în braţe. Piei satană!

Citit 1410 ori Ultima modificare Vineri, 22 Martie 2013 17:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.