Șoc pentru națiune! Oarba Catanga-i borțoasă!

Șoc pentru națiune! Oarba Catanga-i borțoasă!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

*Nici mai mult mici mai puţin surpriza suprizelor săptămânii trecute s-a consumat la Agentul VIP, moderatorul Cristian Brancu declarându-se în pragul unui eminent infarct în momentul în care invitata Cornelia Catanga a anunţat că...coace ceva. După ce a încercat apa, sau mai bine zis mila publicului, anunţând prin presă că a orbit, cântăreaţa de muzică lăutărească a zis ca mai bine rupe gura târgului cu o vestea ca e gravidă, aşa, ca să sece de şoc şi lacrimile celui mai milos dintre miloşi. Că doar n-are decât puţin peste jumătate de veac şi încă mai poare, la fel ca şi consortul care, de ruşine, n-a vrut să fie partaş pe faţă la o aşa uimire generală. 

* Rămânând în aceeaşi sferă a veştilor aducătoare de barză poposim în grădina Euforiei TV, mai exact a familiei Reghecampf. Ei bine, ea, jumătatea cu fustă a cuplului, Ana Maria, face ce face şi aruncă câte o bombă în fiecare episod al reality-show-lui despre viaţa familiei. Proaspăta viitoare mămică pentru a patra oară, Prodanca aruncă o nouă bombiţă cu pronunţat aer de snobism. Cheltuie lunar 7.000 de euro numai pe telefonul mobil, ca deh, îi place să vorbească mult şi nu se uită la factură când vine ”fără număr”. Că doar ea şi Reghe sunt mari amatori de manele şi n-o să se încurce acum la câţiva euroi când în joc e onoarea lor de familişti. Parol!

* La show-ul ”Te cunosc de undeva” de la Antena 1, Pepe s-a dat peste cap şi a scos femeia din el. Chiar la propriu, pentru ca latino-loverul devenit ginerele lui Pastrama şi-a scos la mezat imaginea de macho, şi-a tras fustă până la călcâie, cosiţe lungi şi manichiură şi iat-o pe Thalia! Nimic de zis, nota zece pentru prestaţia talentatului Pepe devenit divă. Oare a vrut să vada cum e în pielea Queridei chiar şi numai pentru câteva minute? Ole!

Citit 1941 ori Ultima modificare Duminică, 24 Martie 2013 13:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.