Ghiolbănisme de vedete

Ghiolbănisme de vedete

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
3 comentarii

* Isterie între picioare. Mă topesc după cuplurile în care El şi Ea jurau că nu pot respira unul fără celălalt. Şi care, o zi mai târziu, îşi varsă-n cap oala de noapte. Divorţul Gabrielei Cristea de Marcel Toader a devenit o telenovelă, ale cărei episoade sunt difuzate de câteva ori pe zi, în funcţie de emisiunile tabloide în care fie Marcel, fie Găbiţa poposesc. Iar când niciunul nu poate fi în studio, atunci declaraţiile celor doi sunt analizate de profesioniştii zoaielor de familie destrămată. Iac-aşa am avut ocazia să aflu de la jurnalista Mara Bănică de ce au stat cele trei neveste acumulate până acum cu fostul rugbist: „E foarte bine dotat sexual, de aia stau femeile cu el. De aia a stat şi ea, că e isterică, nu la cap, la păsărică! Isteria dintre picioare. Să-ţi laşi şi familie, şi tot, pentru un cordaci nu e decât nebunie sexuală!”, a tunat necruţătoarea Mara. De cealaltă parte, Gabriela povestea cum a vrut fostul ei soţ să-şi îmbogăţească viaţa intimă luându-şi fiecare câte un alt partener. Măi să fie!
* Divorţ pentru mama. Jurnalista nu l-a iertat nici pe fostul soţ al Gabrielei declarând că nu e normal să-ţi „vinzi” nevasta la televizor. De cealaltă parte, Marcel se crucea cum şi-a dus nevastă-sa inelul de logodnă la bijutier să afle dacă a costat într-adevăr cât a spus el - 30.000 de euro. Şi cică ar fi ceva mai ieftinior. Ba mai mult, fostul soţ a dezvăluit cum i-au propus lui turcii de la Kanal D o emisiune culinară, şi cum Gabi n-a fost de acord. Mizerie generalizată! Sau, ca să-l citez pe amfitrionul emisiunii de unde Marcel trăgea cu dezvăluiri în fosta consoartă, „ghiolbăneală”. Una peste alta, de pe urma despărţirii fiecare dintre cei doi a avut de câştigat. Cică Gabrielei i s-a propus deja o nouă emisiune: în loc de „Noră pentru mama”, „Divorţ pentru mă-ta”. Iar dacă e să mă iau după acuzaţiile altei foste soţii a lui Toader, Ana-Maria Ferenz, fostul sportiv ar putea prezenta emisiunea „Cum să-ţi frăgezeşti nevasta… din vorbe”.

Citit 1235 ori Ultima modificare Marți, 16 Aprilie 2013 18:32

3 comentarii

 • postat de galatean Miercuri, 17 Aprilie 2013 10:30 Link la comentariu
  0
  0

  Fara sa vreau, ca nu obisnuiesc a ma uit la Antene, si nici la telenovele, unii oameni nu mai pot de bine.Se vorbeste in societate de doua clase, saraci si foarte bogati, lipsind clasa de mijloc.Povestioara asta de oameni scrantiti face parte dintro anumita societate, in niciun caz dintro societate a oamenilor normali.Ca sa fii sarac a devenit obisnuinta pentru multi semeni de-ai nostri, iar bogat daca ai ajuns in ziua de astazii sigur este o anormalitate de ordin moral si uman, cand vezi, daca bogatul isi permite sa vada, cati oameni sarmani se zbat sa traiasca de pe o zi pe alta.Or, acesti soti, oare ce cauta intro societate in care isi inventeaza o anume identitate?

  Raportează
 • postat de Dana Miercuri, 17 Aprilie 2013 07:55 Link la comentariu
  0
  0

  Bine ai venit Anca !

  Raportează
 • postat de Haha Miercuri, 17 Aprilie 2013 04:49 Link la comentariu
  0
  0

  si cand te gandesti ca Anca Melinte se vrea vedeta VL.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.