Spuneţi-mi că Simona Gherghe nu pleacă de la Antenă!

Spuneţi-mi că Simona Gherghe nu pleacă de la Antenă!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Am crezut că Remus Cernea o să şi-o fure de la Becali cu propunerea legislativă care îi priveşte pe homosexuali. Ehei, până la Becali te mănâncă sfinţii, că s-a trezit Puiu Haşotti să îl ia la încins pe Remus. Cică e "extravagant, ca să folosesc un cuvânt liniştit". Părerea mea e că Gigi l-a trimis înaintaş pe Haşotti să îl flocăiască un pic pe Cernea, după care vine el cu discursul dumnezeiesc şi îl face una cu pământul. Abia aştept o dezbatere televizată cu cei doi invitaţi în platou. Sau măcar unul în studio şi unul prin telefon.

* Stau ca pe ghimpi de când cu zvonul că Simona Gherghe ar putea să părăsească emisiunea "Acces direct" şi chiar postul Antena 1. Nu am somn noaptea, nu am poftă de mâncare, mă trezesc că mă plimb aiurea pe stradă şi nu ştiu în ce direcţie merg. Vreau, domnilor, certitudini! Mai rămâne sau nu? Că eu nu mai rezist mult în acest ritm.

* Cică Prigoană poate dovedi cu acte adulterul Adrianei Bahmuţeanu. Nici nu am avut răbdare să văd ce fel de acte, dar pot să presupun. O primă variantă ar fi o declaraţie a Adrianei pe proprie răspundere, autentificată la notariat, în care povesteşte ce poziţii a folosit în timpul excursiei pe alte tărâmuri sexuale. O altă variantă este adeverinţă de la medicul de familie, iar a treia posibilitate este un proces verbal de amendă pentru "parcare interzisă" pe care l-ar fi primit presupusul amant. Ce a parcat şi unde... e de văzut în actul oficial.

* Şocant! Suporterii Rapidului s-au bătut cu cei ai Stelei înainte de meciul de luni seară. Repet: şocant, incredibil, nemaivăzut, nemaiîntâlnit. Părerea mea e că imaginile sunt trucate, academicienii care fac parte din galeriile celor două echipe nu ar ajunge niciodată într-o astfel de ipostază. Cred că mai degrabă cele două tabere care s-au înfruntat în Bucureşti luni seară erau susţinători ai teoriei creaţioniste pe de o parte şi susţinători ai evoluţionismului de cealaltă parte. Aşa da, ar fi credibil.

Citit 1340 ori Ultima modificare Luni, 15 Aprilie 2013 16:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.