Soţia mea? S-o ţie care-o vrea!

Soţia mea? S-o ţie care-o vrea!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cimitirul divorţurilor. S-au întâlnit la mormântul copilului lor şi au decis să rămână împreună ca să-şi crească pruncii rămaşi în viaţă. Da, poate că mai degrabă ne unesc cei dragi plecaţi prea devreme dintre noi, decât cei care ne bucură privirea şi inima în fiecare zi. Vorbesc despre a reîmpăcarea dintre Bahmu şi Prigoană, petrecută în Vinerea Patimilor. Poate că aş fi fost în stare să cred că un al cincilea divorţ nu se va solda cu un al şaselea, la fel de zgomotos şi de murdar. Din păcate, abia ce şi-au reunit căznicia, că soţii Bahmu-Prigoană au şi început exhibiţionismul conjugal. Mă aşteptam ca fostul parlamentar să verifice personal dacă fosta şi viitoarea nevastă se prezintă la domiciliul conjugal cu toate cele 75 de cutii de bulendre pe care i le-a trimis, dacă face proces verbal de predare-primire pentru chiloţi, poşete şi pantofi. Mai ştii? Poate au apărut noutăţi, că iubitul n-o fi fost aşa de strâns la card! Ei bine, Prigoană a şi sărit la nevastă-sa, nu cu pliciul, ci cu un inel cu diamant, pe care nu putea să i-l cadorisească decât în direct la „Un show păcătos”. Evident, cu certificatul de garanţie cu tot! Bahmu i-a făcut şi ea un dar: pe ma-sa soacră, care a venit la „pachet” cu plozii. Ce să-i faci, fără „pagube colaterale” nu se poate.

* Un fle(a)c. S-au împăcat. Tot de Paşti, s-a reîntos în coteţul conjugal şi Mihai Albu şi a urmat probabil un amor de-au sărit penele. Din perne, doar nu din găina cu pampers pe care o ţin ca dobitoc de companie. N-o să uit replica genială a creatorului de pantofi atunci când a fost întrebat dacă-i va mai da papuci pe gratis „Soţia mea este într-o relaţie, deci de ce ar trebui să îi plătesc eu pantofii. S-o ţie altul".

Ca să nu vi se aplece de-atâta amor dulceag, cineva tot s-a certat: Sânziana Buruiană l-a altoit pe iubitul Răţoi de i-au mers fulgii. Motivul? L-a prins în club cu sosia Biancăi Drăguşanu. Că bărbatul îşi apără mai degrabă maşina decât pielea, e una! Da’ pe Sânzi o înţeleg: dacă tot te înşeală iubitul, măcar să te înşele cu originalul, nu cu o copie… ieftină.

Citit 1356 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Mai 2013 16:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.