Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
5 comentarii

* „Triluri de bibiloi sugrumat”. Bine, eu am înţeles că în ultimii ani punctul forte al reprezentantelor României la Eurovision (Elena Gheorghe, Elena de la Mandinga) l-au constituit ţâţele, pardon, pieptul lor talentat, pus în valoare de un decolteul mai profund decât calităţile vocale. Dar când eşti bărbat, chiar dacă te dai contratenor, nu ştiu dacă o rochie/capot teribil de sclipicios şi cu decolteu până la buric e cea mai potrivită… ţinută pentru scenă. Vorbesc despre apariţia catalogată de televiziuni ca „şocantă” a lui Cezar Ouatu la repetiţiile semifinalei Eurovision. Crucea imensă, de cocalar aninată de gât mi-a făcut pielea de găină. Şi ca fapt divers, degeaba şi-a epilat părul de pe piept, dacă îi iese prin decolteu pilozitatea de pe burtă. Brrr! Sincer, de unde-o fi luat minunea aceea cu guler mare, lungă până la podele. Din garderoba iubitei lui, Angela Gheorghiu? N-aş zice! Şi dacă poţi, scrâşnind din toţi rărunchii, să scoţi „triluri de bibiloi sugrumat” - ca să citez din genialul CTP - adică poţi cânta ca o soprană, de ce trebuie să te îmbraci precum o femeie?
* Ciorăpei cu floricele. Când doctorul Cristian Andrei a spus că bărbaţii din România sunt efeminaţi, mi-am zis că poate s-a uitat prea mult după Cătălin Botezatu. Spuneţi-mi şi mie, ce prestanţă bărbătească mai poate avea un bărbat într-un sacou fucsia, galben-canar sau verde-fistic, cu pantaloni scurţi până la gleznă, mulaţi, şi ciorapi cu floricele? Dacă mai adaug şi un papion din porţelan la gât avem deja o apariţie cu sexualitate incertă. Da, cică ultima fiţă în materie de modă masculină e să ai ciorapi cu floricele, cu oiţe, cu fundiţe şi dunguliţe multicolore. Da’ nu pentru o seară hazlie în doi, ci ca să ieşi aşa pe stradă. Acum nu zic că bărbăţie înseamnă ceafă lată, tatuaje şi muşchi, ori să-ţi înşiri femeile „marcate” şi să-ţi măsori bărbăţia în direct la televizor, dar măcar să arăţi cum se zice „românul are şapte vieţi în slipu-i de aramă”!

Citit 1281 ori Ultima modificare Luni, 13 Mai 2013 15:57

5 comentarii

 • postat de sifon Marți, 14 Mai 2013 23:28 Link la comentariu
  0
  0

  sincer mie-mi place si melodia si tinuta, e socanta dar in sensul bun, pariez ca o sa fie pe un loc onorabil!

  Raportează
 • postat de didi Marți, 14 Mai 2013 22:34 Link la comentariu
  0
  0

  "doar pentru cei capabili sa inteleaga" calitatea artistului. e un efort in van sa explici unui surd frumusetea muzicii lui bach , mozart etc. pacat ca nu sunteti capabili sa recunoasteti o valoare muzicala. si puneti pe "tapet" gainarii specifice tzaranilor romanii de altadata . ..lipsiti de viziune si evolutie din mocirla gri cenusie si dintr-o lume doar alb negru . Frustrati nebuni cu incapacitate de a asimila , dezvolta si recunoaste valori . retarzi smintiti :-))))) ce sunteti ! va temeti sa va priviti si in oglinda de spaima ca veti vedea adevaratul chip al vostru... mizerabil de trist si infect ! :-))))

  Raportează
 • postat de bufy, spaima vampirilor Marți, 14 Mai 2013 16:44 Link la comentariu
  0
  0

  poate e vreo viziune artistica noua, Dracula convertit. poate de asta I s-a stricat si vocea lui Dracula. acum cinta ca alba ca zapada. poate el doar se preface si poarta cruce si cinta asa ca sa creada lumea ca s-a pocait si nu mai face. te poti pune cu imaginatia "artistilor"? poate nu avem noi gusturi "de moda noua".

  Raportează
 • postat de smecher Marți, 14 Mai 2013 16:31 Link la comentariu
  0
  0

  mie nu mi-a placut de el inca de cand a fost ales un nenorocit de om omul asta trebuie sa inteleaga ca nu poate duce romania la eurovision pe primul loc e ridicol cica in rochia asta vroia sa para ca e dracula da nu e poarta cruce zici ca e cocalar nu dracula ce naiba dracula purta cruce

  Raportează
 • postat de coco Marți, 14 Mai 2013 11:31 Link la comentariu
  0
  0

  Cineva isi bate joc de omul asta iar el accepta, culmea. E atit de penibil ...

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.