Cu pieptul gol în gaura de la tricolor

Cu pieptul gol în gaura de la tricolor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Patriotism fără haine. „Cu pieptul gol şi-a apărat ţăranul român glia străbună”, aşa suna pe vremea mea lecţia de patriotism din clasele primare. Cred că nici nu vreau să aflu ce învaţă elevii de azi despre ţară şi patriotism, cert este că tot cu pieptul gol, mai exact cu sânii nuzi în vânt, îşi apără şi tinerele statutul de piţipoancă. Ieri dimineaţă, între două accidente cu morţi şi o mega-defilare a forţelor armate, România Tv mă tot ameninţa cu o ştire: „O elevă a pozat goală, acoperită doar de drapelul naţional”. Aşa şi? De cel puţin doi ani încoace a devenit un „must have” să te pozezi cât mai sexy cu drapelul naţional, de preferinţă varianta revoluţionară, cu gaură la mijloc. Ce-ar putea să-şi dorească tinerele când şi Inna, şi fetele de la trupa „Sensual” şi multe alte asemenea vedete de talie (inter)naţională au folosit drapelul pentru a-şi pune în valoare sexy goliciunea?! Şi trecând de la apariţiile mai puţin recomandate minorilor, la cele destinate publicului larg, o să vă spun că toate fetele de la Bingoul antenist purtau rochii tricolor mulate. Mihai Mitoşeru chiar a vrut să „fluture” una dintre june, abia apoi a admirat diversitatea formelor de relief pe care le poseda/reprezenta. Cruduţa mai avea un pic şi se spânzura legată la gât cu trei papioane, cânte unul pentru fiecare culoare a drapelului naţional. În vremea asta, Mitoşeru improviza versuri cu iz folcloric: „Frunză verde flori de tei, Crudu a luat-o pe ulei” (zău că nu părea!) şi, respectiv „Frunză verde foi trifoi, lua-te-ar barza înapoi”. Perfect de acord, da’ mai încape în legătura din plisc?
* Iulia Vântur pentru majori. De 1 Decembrie, de Crăciun, de Paşti şi de Anul Nou e o tradiţie: vedetele trebuie să facă altceva decât activitatea în care performează. Iulia Vântur a fost pusă la dans, şi pot spune că a prestat cu mult aplomb legănatul din fund către juriul imberb de tineri care tocmai făceau majoratul. E şi asta o treabă, să-ţi danseze Iulia Vântur sexy la petrecerea de 18 primăveri!

Citit 2230 ori Ultima modificare Luni, 02 Decembrie 2013 17:57

3 comentarii

 • postat de Mirel
  Miercuri, 05 Martie 2014 09:04
  79.116.106.***
  Puteam sa jur ca acest articol e scris de o femeie :))
  Femeile = fiintele cu cele mai multe frustrari
  0
  0
  Raportează
 • postat de smecher
  Marți, 03 Decembrie 2013 23:40
  5.13.128.***
  inteleg prin chestia asta ca nu are iubit si facand aparitiile astea sexy sa se bage cu vreunul intr-o relatie
  0
  0
  Raportează
 • postat de smecher
  Marți, 03 Decembrie 2013 11:01
  79.116.102.***
  femeia asta numita si iulia vantur e c-am perversa de la un timp se imbraca foarte sexy de fiecare data chipurile sa atraga publicul
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.