Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

Bilă albă conducerii Direcţiei Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Galaţi, care a obligat Consiliul Judeţului să desfiinţeze padocul ilegal de maidanezi de la Grădina Zoologică din Pădurea Gârboavele. Locul câinilor fără stăpân nu este nici la Zoo şi nici în Grădina Botanică, iar legea trebuie respectată, indiferent de titulatura instituţiei sau a persoanei care ia anumite decizii.
Bilă neagră politicienilor Galaţiului care şi-au bătut din nou joc (pentru a câta oară?) de zecile de mii de gălăţeni ce folosesc, zilnic, mijloacele de transport în comun ale Transurb. Din cauza răfuielilor dintre găştile din politică, pentru bani şi influenţă, evident, mascate într-un protest spontan al unora dintre angajaţii societăţii, gălăţenii, timp de două zile, nu au putut beneficia de serviciile pentru care au plătit în avans! Printre victimele războiului politrucilor s-au numărat şi oameni care, pe lângă abonamentul Transurb, nu mai aveau altceva în buzunar şi au fost nevoiţi să ia la pas kilometri întregi pentru a ajunge la serviciu sau în alte locuri.

Citit 8937 ori Ultima modificare Duminică, 06 Aprilie 2014 17:53

2 comentarii

 • postat de XYZ...oricare.. Marți, 08 Aprilie 2014 21:14 89.137.220.*** Link la comentariu
  0
  7

  Haita de caini din Gradina Publica , cand este stransa ???

  Raportează
 • postat de Al Luni, 07 Aprilie 2014 16:14 5.13.148.*** Link la comentariu
  1
  8

  Bila alba trebuie data "VL" si ziaristei Corina Dobre, caci fara articolele ei cainii ar fi ramas in continuare la Zoo...

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.