Nuntă cu spărgători de căsnicie

Nuntă cu spărgători de căsnicie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* "Ce cauţi tu la nunta fiică-mii?". Probabil că o altă nevastă, părăsită mârlăneşte, după 34 de ani de căsnicie, pentru alta mai tânără, şi-ar fi pus mâinile în şolduri şi-ar fi apostrofat-o pe noua soţie a fostului ei bărbat pentru îndrăzneala de a fi venit la nunta fiicei sale. Nu, însă, şi Mioara Roman, care s-a comportat ca o lady când a dat ochii, la nunta Oanei Roman, cu Silvia Chifiriuc, mai tânăra soţie a lui Petre Roman. Mai mult, fostul premier şi-a adus la nunta fiicei şi rodul noii lui căsnicii, pe fiul Petrus, care era dornic să-şi vadă sora mai mare mireasă. Ba mai mult, puştiul i-a dus şi trena miresei, şi i-a oferit un buchet de trandafiri, gesturi care au impresionat-o pe Oana. N-o să spun că fiica lui Petre Roman a fost o mireasă superbă, pentru că aş minţi. Cred însă că orice mireasă, indiferent de gabarit, merită momentul său de glorie a feminităţii, iar Oana l-a avut cu prisosinţă. Nu atunci când a dansat cu tatăl său, ci la valsul mirilor, la finalul căruia mirele, Marius Elisei, a îngenuncheat în faţa ei şi şi-a lăsat tâmpla şi palma dreaptă pe pântecul care i-a dăruit un copil, în semn de omagiu. Protectoare, Oana i-a cuprins capul cu mâinile sale între-o îmbrăţişare cam maternă pentru o tânără soţie. Dar aşa era coregrafia!

Revenind la Mioana Roman, aceasta era topită după nepoţica dăruită de Oana, iar despre femeia pentru care Petre Roman a dat bir cu fugiţii din patul conjugal - golind şi casa de obiectele preţioase - s-a mulţumit să nu comenteze. A spus, însă, că e mulţumită că Oana l-a avut la nuntă şi pe tatăl ei. Penibil mi s-a părut, însă, Petre Roman, care se apucase să compare reacţiile din cristelniţă ale nepoţelei cu cele ale fiului său.

* Andreea, înlocuită cu Roxana. România Tv a ţinut să mă informeze că voluptoasa Roxana Nemeş a înlocuit-o pe Andreea Marin. Nu în patul soţului ei, ci într-o reclamă la un SPA turcesc. Aş zice că formele Roxanei sunt mai pe gustul turcilor, iar tariful e cu 8.000 de euro mai mic, deci avantaj maxim!

 

Citeşte şi: Păpuşă, nu eşti genul lui bărbatu-meu!

Citit 2249 ori Ultima modificare Luni, 16 Iunie 2014 18:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.