Bărbatul vândut cu 15.000 de dolari unei femei

Bărbatul vândut cu 15.000 de dolari unei femei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mamă, cum bate Miron Cozma! Ce spun eu, asta ştiaţi deja! Voiam să spun cum bate Luceafărul Huilei „Bărbuncul”, cel mai bărbătesc joc din Ardeal. Şi l-a bătut pentru „dragostea lui întoarsă acasă după carantină”, la „Răi, da buni”. „Urmăriţi-l, imaginile astea n-o să le mai vedeţi la televizor”, a promis răul de Mihai Morar. Să i-o spună lui mutu! Deci miercuri mi l-au administrat pe Cozma bătând ritmuri ardeleneşti din oră în oră la România Tv. Nici nu mai trebuia să mă uit la ceas, când în vedeam pe el cu picioarele în tavan, executând ceva ce semăna ci yoko geri, lovitura cu piciorul din artele marţiale. În vremea asta, Marinela şedea ţeapănă ca parul pe scaun. Nu mai e aşa silfidă ca pe vremuri, şi a fost în carantină, bolnavă de varicelă, deşi n-aş fi crezut că pe plasticul din care pare turnată doamna Cozma face bolile copilăriei. Şi când a început să cânte, vai! am parcă o suguşa siliconul, nu alta!

* Ce-au ratat senatorii. „Bună ziua, sunt Miss Turism, aici e Senatul? Domnul Băsescu e acasă?”, cam aşa s-au întrebat concurentele de la Miss Turism, care au vizitat singure Casa Poporului, au încercat fotoliile senatoriale şi şi-au făcut poze pe la balcoane, că senatorii erau plecaţi în vacanţă şi-au ratat întâlnirea. Ce dezamăgire! Să le fi întâmpinat alde Tăriceanu! Vorba lui Dragoş Pătraru de la „Starea Naţiei”, poate le lua şi de neveste, pe rând… câte una pe zi! Se descurcă, nu vă faceţi griji!

* Propunere indecentă, pe invers. Marian Mexicanu' a povestit la Pro TV că a fost "vândut" de Paula (nevastă-sa) şi de Mioara Lincan (soacră-sa) unei femei care a plătit 15.000 de dolari ca să petreacă o noapte de amor cu el. Totul s-ar fi petrecut în Statele Unite, şi el ar fi împărţit banii cu Mioara şi Paula. Mioara s-a aşezat în genunchi şi a jurat că să moară copiii săi dacă ea minte când spune că nu e adevărat ce-a declarat Mexicanu’. Circ în toată regula!

CITEŞTE ŞI: Mirele a fugit cu darul de nuntă şi a băgat divorţ

Citit 1589 ori Ultima modificare Joi, 03 Iulie 2014 17:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.