Mirele a fugit cu darul de nuntă şi a băgat divorţ

Mirele a fugit cu darul de nuntă şi a băgat divorţ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mirele către mireasă: „Nu cumva vrei să facem sex?” Pe vremea când eram studentă la Drept, ca să pricep diferenţa dintre divorţ şi anularea căsătoriei, mi s-a spus o speţă (caz). Cică în noaptea nunţii, mireasa a fost furată, după obicei, de cavalerul de onoare… întâmplător un fost iubit al ei. Cei doi au plecat cu o maşină de la nuntă şi, zic ei, s-au dus la marginea unui câmp. Numai că, aşteptând să-i sune ginerică să ceară răscumpărarea miresei, au adormit. Şi s-au trezit în zorii zilei, când de nuntă se alesese deja praful, mirele, socrii, naşii şi nuntaşii fiind convinşi că mireasa a fugit în lume cu cavalerul de onoare. Degeaba s-au jurat cei doi că i-a furat somnul în maşină şi-au dormit duşi până dimineaţă, că n-au făcut nimic imoral sau ilegal, că nu i-a crezut nimeni. Mirele a cerut anularea căsătoriei şi în 24 de ore a redevenit burlac. Fix la povestea asta m-a dus cu gândul ştirea pe care am auzit-o ieri dimineaţă la România Tv, preluată din WowBizul Kanal D.

Ştirea are în centrul ei un mire care şi-a întrebat iritat mireasa în noaptea nunţii: „Nu cumva vrei să facem sex?”. Şi ca să fie sigur că nu va fi cumva sedus, s-a uşchit din dormitorul nupţial, luând cu el o amintire. Nu jartica miresei, nici lămâiţa sau voalul de fată mare, ci banii. Banii din darul de nuntă şi verighetele plătite de socrii mici! Era omul un sentimental, ce vreţi! Şi pe urmă a cerut anularea căsătoriei, ca mirele din speţa mea de la Dreptul Familiei.

* Bahmu. Nu ştiu dacă speţa mea s-a petrecut sau nu în realitate - ce-i drept au mai fugit ele miresele de la nuntă - dar ştiu că protagonista nunţii de coşmar de la România TV a fost taman sora Adrianei Bahmuţeanu! Între noi fie vorba, se pare că femeile din familia Bahmu au un ghinion porcesc când e vorba de soţi! Şi tot între noi, acu’ pricep de ce Bahmu fuge prima de-acasă! De frică să nu i-o ia înainte Silviu Prigoană şi să păţească fix ca soru-sa! Şi, desigur, de ce ţine cu dinţii de banii lui PliciMan.

Citeşte şi: Amor cu chitanţă şi proces verbal de predare-primire

Citit 3171 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Iulie 2014 19:24

5 comentarii

 • postat de Pentru @Dan
  Joi, 03 Iulie 2014 20:50
  5.13.182.***
  @Dane, daca ne intalnim la o bere, pun pariu ca te fac sa razi cu lacrimi ! Pe cuvant !
  0
  8
  Raportează
 • postat de nic
  Joi, 03 Iulie 2014 20:03
  5.13.224.***
  ?!
  Ce panarama de articol mai e si asta?
  7
  0
  Raportează
 • postat de dan
  Joi, 03 Iulie 2014 16:46
  89.42.179.***
  @nelu borosan

  lasa -ne nelule cu povestile tale de adormit copii ca nu mai credem in telenovele din astea
  8
  1
  Raportează
 • postat de Nelu Borsan
  Joi, 03 Iulie 2014 14:34
  5.13.238.***
  Ce Romania TV ?! Ce Waw Biz sau Canal D ?! Eu va povestesc din ce am trait, in calitate de membru al formatiei "Sonor 4", formatie ce a cantat la un eveniment "fericit", ce a avut loc in padura Garboavele .... ! Pe la unu si jumate, noaptea, s-a anuntat, conform traditiei, ca s-a furat mireasa ...... ! Ce s-a intamplat, pe parcursul urmatoarelor ore, este demn de o telenovela ! Mireasa, impreuna cu fostul iubit, care o astepta cu "motorul" incalzit, la intrarea in Gradina Zoologica, s-a "volatilizat" ( luand si banii de dar, bineinteles ! ) si au fost prinsi, peste vreo trei zile, tocmai pe la Satu Mare !!! Cum s-a terminat nunta si ce s-a intamplat dupa , e o adevarata aventura !!! Asadar, daca vreti informatii picante, contactati-ma si slava Domnului, veti avea suficiente subiecte interesante, fara sa apelati la TV-urile centrale !
  5
  14
  Raportează
 • postat de Dana
  Joi, 03 Iulie 2014 09:34
  79.116.110.***
  In Romania nu am auzit ca se judeca cazurile de escrocherie sentimentala, asa ca deshideti bine ochii sa nu va treziti cu averea furata, dupa nunta, sau mai rau in pamant ca ...Elodia!
  0
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.