Amor cu sexy mama-soacră

Amor cu sexy mama-soacră
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Triunghi amoros în familie. Domnilor, ce vi se pare mai iritant pentru orgoliul şi liniştea masculină: vizita mamei-soacre, descinderea pe teritoriul dumneaei ori cumpărarea de absorbante intime pentru partenera de dormitor? Ei bine, se poate şi altfel. Un ménage à trois cu mamiţica iubitei. De trei nopţi încoace, de câte ori nimeresc pe Antena 1, dau de Leo de la Strehaia, prinţul „asistentelor tv”, povestind despre relaţia lui cu mama Renatei Gheorghe, cea care i-a fost, îi este şi posibil să-i mai fie, iubită. Renata care, să precizăm, este asistenta Adrianei Bahmuţeanu la emisiunea „Necenzurat”, pe Antena Stars.

''Mama Renatei spunea de multe ori că ea mă iubeşte. Dacă femeia a venit şi a insistat, na, sunt şi eu bărbat”, a mărturisit Leo. Da’ n-a fost doar dorinţă strict carnală la mijloc, ci şi sentiment: „Mama ei ajunsese să fie pentru mine mai sexy decât Renata. Am fost îndrăgostit de mama Renatei. Mie îmi plăcea de mama ei de dinainte să-mi placă de Renata”, a mai spus Leo. Şi ca orice bărbat adevărat, a şi filmat momentele intime cu mama-soacră! Şi ca să nu se simtă Renata neglijată, aflaţi că Leo şi mama dumneaei NATURALĂ! făceau amor pe canapea în timp ce se uitau la televizor cum face juna pe asistenta la emisiunea lui Bahmu. Ce atmosferă de familie! Şi asta nu e tot, cică mamiţica avea în plan şi o „petrecere” în trei cu ea, fiica şi iubitul lor comun. Dar, desigur, contra cost, că şi sentimentele au un tarif în lumea asta a poalelor puse-n cap la televizor. Sinistru!

* În vizită la Udrea. Ieri dimineaţă, la ştirile România Tv, am aflat că o comisie specială a Parlamentului va demara o serie de controale asupra condiţiilor de trai din arestul poliţiei. Cică aleşii, şocaţi de mărturisirile Elenei Udrea, vor să se convingă cu ochii lor dacă există sau nu foen în celulă. Eu i-aş sfătui să încerce să se adapteze, că nu se ştie ce vremuri grele vin. Şi la câtă lume „bună” e acolo, nu se ştie cine ar putea fi următorul…

Citeşte şi: Matematiciana Alina Plugaru, mai tare ca olimpicul Trăistariu

Citit 3427 ori Ultima modificare Joi, 26 Februarie 2015 15:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.