Sâni flambaţi şi striperi musculoşi la tv-nunta gay

Sâni flambaţi şi striperi musculoşi la tv-nunta gay
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Bărbieritul mirelui. Şi al miresei. „Foaie verde brebenel/ Să trăiască Rafael/ Cel mai tare-n ciocănel!”, striga actriţa Doina Ghiţescu în vreme ce mirele Rafael era bărbierit ritualic, pentru marele eveniment din viaţa lui: nunta cu Cristi din Banat. Cristi încă mai lăcrima, cu grijă, să nu-i curgă rimelul, pentru că tocmai ce i se cântase „Ia-ţi mireasă ziua bună”, în vreme ce naşa îi prindea vălul alb. Nu pe cap, ci în jurul gâtului, aşa cum a avut altă mireasă celebră, Elton John. De bărbierit, mireasa s-a rezolvat singur(ă), că tradiţia românească nu cuprinde vreun obicei în sensul acesta. Mirele, spaniol, nu pricepea mare lucru din ce i se întâmpla şi părea uşor copleşit de emoţie/eveniment. Aşa că sărutările date miresei Cristi nu erau chiar „centrate”, ci picau mai pe colţul buzelor. Fac o pauză ca să vă spun că prima nuntă gay a fost „regizată” şi transmisă la „Un show păcătos”, pe Antena 1, dar aprig mediatizată, indiferent de oră de Antena Stars şi România Tv.
Concret, Cristi din Bana i-a jurat credinţă şi iubire veşnică lui Rafael, iar cununia a fost oficiată de fostul primar al Bucureştiului, eternul Viorel Lis. În afară de faptul că mirii aveau acelaşi sex, au fost respectate toate obiceiurile de nuntă: miresei i s-a rupt turta, a fost furată, gătită, dezgătită, ba şi-a aruncat şi buchetul.
* Cu ochii după funduri. Striperii i-au dansat miresei în poală, în timpul în care a fost furată. În vremea asta, pe mire l-au consolat Daniela Gyorfi şi dansatoarele ei care, scuzaţi de exprimare, l-au încolăcit cu picioarele şi s-au unduit din toate poziţiile. Să vă spun că mirelui îi cam fugeau ochii după funduleţele goale ale dansatoarelor? Bine că nu după fundul cavalerului de onoare. Oricum, când i s-a părut că mireasa admiră prea mult torsul unui striper l-a altoit din dragoste cu centura lepădată de dansator. În schimb, ambii au savurat din plin sânii goi flambaţi de fachiriţa care a încercat norocul şi la „Românii au talent”. Chiar că au!

Citit 2251 ori Ultima modificare Marți, 30 Iunie 2015 17:57

2 comentarii

 • postat de pr. dr. viorel d.
  Miercuri, 01 Iulie 2015 17:20
  89.137.230.***
  Homosexualitatea e promovata pentru ca sa nu se mai nasca copii si o natiune care nu mai face copii si moare dispare si tara e acaparata de staini si dusmani. In america se promoveaza nasterile dar ei sunt cei mai mari promotori ai homosexualitatii pentru alte state slabe si sarace ca Romania. Acum ati inteles ca Ceausescu nu a fost tampit cand dorea nasteri, o natiune puternica, o tara cu forta de munca, armata si o economie puternica. Acum cine mai mulceste in tara? Pensionarii si restul cativa. Tinerii care vin nu au slujbe si nici viitor si nu stiu prea multe sa faca ca nu le place scoala ci internetul, butura, drogurile, pornografia, coca cola , fast food si altele nocive. Sa spunem stop si fiecare parinte sa isi educe copii si sa nu mai cadem prada manipularilor altora. Invatati, invatati si iar invatati!
  1
  4
  Raportează
 • postat de Cristi
  Miercuri, 01 Iulie 2015 08:34
  79.116.99.***
  Intai in gluma, iar mai tarziu in serios.
  Asa se realizeaza indobitocirea unei natiuni.
  0
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.