Sâni flambaţi şi striperi musculoşi la tv-nunta gay

Sâni flambaţi şi striperi musculoşi la tv-nunta gay
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Bărbieritul mirelui. Şi al miresei. „Foaie verde brebenel/ Să trăiască Rafael/ Cel mai tare-n ciocănel!”, striga actriţa Doina Ghiţescu în vreme ce mirele Rafael era bărbierit ritualic, pentru marele eveniment din viaţa lui: nunta cu Cristi din Banat. Cristi încă mai lăcrima, cu grijă, să nu-i curgă rimelul, pentru că tocmai ce i se cântase „Ia-ţi mireasă ziua bună”, în vreme ce naşa îi prindea vălul alb. Nu pe cap, ci în jurul gâtului, aşa cum a avut altă mireasă celebră, Elton John. De bărbierit, mireasa s-a rezolvat singur(ă), că tradiţia românească nu cuprinde vreun obicei în sensul acesta. Mirele, spaniol, nu pricepea mare lucru din ce i se întâmpla şi părea uşor copleşit de emoţie/eveniment. Aşa că sărutările date miresei Cristi nu erau chiar „centrate”, ci picau mai pe colţul buzelor. Fac o pauză ca să vă spun că prima nuntă gay a fost „regizată” şi transmisă la „Un show păcătos”, pe Antena 1, dar aprig mediatizată, indiferent de oră de Antena Stars şi România Tv.

Concret, Cristi din Bana i-a jurat credinţă şi iubire veşnică lui Rafael, iar cununia a fost oficiată de fostul primar al Bucureştiului, eternul Viorel Lis. În afară de faptul că mirii aveau acelaşi sex, au fost respectate toate obiceiurile de nuntă: miresei i s-a rupt turta, a fost furată, gătită, dezgătită, ba şi-a aruncat şi buchetul.

* Cu ochii după funduri. Striperii i-au dansat miresei în poală, în timpul în care a fost furată. În vremea asta, pe mire l-au consolat Daniela Gyorfi şi dansatoarele ei care, scuzaţi de exprimare, l-au încolăcit cu picioarele şi s-au unduit din toate poziţiile. Să vă spun că mirelui îi cam fugeau ochii după funduleţele goale ale dansatoarelor? Bine că nu după fundul cavalerului de onoare. Oricum, când i s-a părut că mireasa admiră prea mult torsul unui striper l-a altoit din dragoste cu centura lepădată de dansator. În schimb, ambii au savurat din plin sânii goi flambaţi de fachiriţa care a încercat norocul şi la „Românii au talent”. Chiar că au!

Citit 2727 ori Ultima modificare Marți, 30 Iunie 2015 17:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.