Visul erotic al savarinei

Visul erotic al savarinei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* „Căsătoria gay, doar un act administrativ”. Aşa-i că v-aţi gândit la… „prostii” când aţi citit de savarină? Ei bine, v-aţi grăbit. Visul cu savarină s-a născut în emisiunea Agentului VIP Cristi Brancu, din cauza designerului Răzvan Ciobanu. Creatorul de modă a slăbit spectaculos, graţie dietei pe care o respectă, aşa că a ajuns să viseze noaptea că mănâncă prăjituri. Adică aşa cum au unii vise erotice, el are vise gurmande. Însă regimul e regim, aşa că a refuzat să se lase „corupt” cu savarina special adusă pentru el de Cristi Brancu. Sărmana savarină, şi ea care visase să fie mâncată de designer…

Discuţia interesantă a vizat, însă, căsătoriile gay. Răzvan Ciobanu, care şi-a recunoscut orientările sexuale şi a dezvăluit că are un iubit, are păreri demne de luat în seamă: „Căsătoria între persoane de acelaşi sex ar trebui să fie doar un act administrativ. Nu cred că ar trebui să întindem lucrurile până acolo încât să ne gândim la o nuntă. Mă deranjează tot circul acesta, să se pună semn de egalitate între oamenii civilizaţi şi normali, că sunt heterosexuali, că sunt homosexuali, şi nişte specimene care apar la televizor şi se maimuţăresc în fel şi chip. N-am înţeles niciodată travestiul. Nu înţeleg ce-i aia un bărbat îmbrăcat în rochie! Poate doar la caterincă, la o petrecere, la carnaval. Nu pot să-i înţeleg pe cei care poartă peruci, se dau cu ruj îşi pun rochii pe ei şi sunt gay!”, a spus Răzvan Ciobanu. Corect!

* „Rădaşcă? Ce-i aia?”. „Unde e veceul? Unde e veceul?”, răcnea, alergând bezmetică Andreea Tonciu. N-o mâna vreo nevoie urgentă, că doar tocmai îi propusese unui chelner: „Ia zi, tundem împreună această iarbă?! Eu te cinstesc pe tine şi tu faci iarba”. Bruneta voia doar să se ascundă de Nea Mărin, care o fugărea cu o rădaşcă. Fireşte, pentru duduia Tonciu era doar un gândac mare, negru şi cu şase picioare, şi s-a minunat ca un pici de grădiniţă când i s-a spus că-i o rădaşcă: „Ce-i aia? Are şi cleşti?! Nu pot să cred!”. Vorba Ronei Hartner: „Doamne fereşte, să te ciupească de silicoane! Boing!”.

Citit 1483 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Iulie 2015 17:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.